&tradition categorie banner

&Tradition / andTradition Design

&Tradition of andTradition is een Deens design merk gespecialiseerd in het ontwerp van design lampen en design meubels. Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen haar assortiment. MisterDesign is al sinds haar oprichting official dealer van andTradition. Het assortiment wordt dan ook zeer regelmatig in verschillende projecten, zowel particulier als zakelijk, toegepast. Het sterke punt van andTradition is de kwaliteit in de breedte. Zowel de lampen als de design meubelen zijn zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend. Heeft u een vraag over een artikel van &Tradition? Neem dan contact met ons op.

158 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

158 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

&Tradition Lampen

Het succes van &Tradition leunt voor een groot gedeelte op haar lampen collectie. Kenmerkend voor de lampen zijn hun speelse vormgeving en uitstekende kwaliteit. De andTradition Bulb lampen zijn de meest bekende en succesvolle binnen het lampen assortiment. Verkrijgbaar in meerdere kleuren glas gecombineerd met meerdere kleuren snoer. Een van de laatste nieuwkomers binnen de lampen collectie van &tradition zijn de Formakami lampen. Duidelijk in deze collectie zijn de Oosterse invloeden. Overige toppers design lampen zijn de minimalistisch vormgegeven &Tradition Milk Tafellampen en uiteraard de &Tradition Flowerpot lampen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Een van onze persoonlijke favorieten is de Mass Hanglamp. Een mooie combinatie van modern en klassiek.

AndTradition Design Meubels

Naast prachtige lampen bestaat het assortiment van andTradition ook uit design meubelen. &Tradition tafels, stoelen, kasten, bijzettafels en zelfs banken en fauteuils. Alles op een eigenwijze manier vormgegeven waardoor het assortiment zeer in de smaak valt bij de echte design liefhebbers. Alle meubelen zijn herkenbaar aan het gebruik van organische vormen en natuurlijke materialen. Ook staat de kwaliteit hoog in het vaandel bij &tradition. Een van de meest populaire &tradition design series is ongetwijfeld de In Between serie, bestaande uit stoelen en tafels.

Andtradition Woonaccessoires

Het aanbod &Tradition woonaccessoires van &tradition wordt steeds verder uitgebreid. Maak uw &tradition design interieur compleet met een vloerkleed uit de The Moor Rug serie. Verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en afmetingen. Naast vloerkleden heeft &tradition inmiddels ook een collectie vazen uit de True Colour serie. Prachtige minimalistische vazen verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.

MisterDesign is officieel &Tradition Dealer

MisterDesign is officieel dealer van &Tradition. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie van &Tradition leveren!