&tradition categorie banner

&Tradition

&Tradition is een Deens design merk gespecialiseerd in het ontwerp van design lampen en design meubels. Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen haar assortiment. MisterDesign is al sinds de oprichting officieel dealer van &Tradition. Het assortiment wordt dan ook zeer regelmatig in verschillende interieurs en projecten, zowel particulier als zakelijk, toegepast. Het sterke punt van dit Deense merk is de kwaliteit in de breedte. Zowel de lampen als de meubelen zijn zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend. Eén van de populairste designs uit de collectie momenteel is de Little Petra fauteuil, een prachtige zachte en comfortabele fauteuil die uitnodigt om te ontspannen. Bekijk de complete collectie van &Tradition hieronder.

165 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

165 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

&Tradition Lampen collectie

Het succes van &Tradition leunt voor een groot gedeelte op haar lampen collectie. Kenmerkend voor de lampen zijn hun speelse vormgeving en uitstekende kwaliteit. De &Tradition Flowerpot lampen zijn de meest bekende en succesvolle lampen binnen de collectie. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Een van de laatste nieuwkomers binnen de collectie zijn de Formakami lampen, een unieke serie van papieren lampen met Oosterse invloeden. Overige toppers zijn de minimalistisch vormgegeven &Tradition Milk tafellampen en de &Tradition Bulb lampen, verkrijgbaar in meerdere kleuren glas gecombineerd met meerdere kleuren snoer.

&Tradition Design Meubels

Naast prachtige lampen bestaat het assortiment van andTradition ook uit design meubelen, van tafels, stoelen en kasten tot banken, fauteuils en vloerkleden. Alle designs zijn op een eigenwijze manier vormgegeven, waardoor het assortiment zeer in de smaak valt bij de echte design liefhebbers. De collectie omvat tientallen jaren tijdloze designiconen, die in de eind jaren zestig voor het eerst werden geproduceerd en later zijn heruitgegeven, maar ook hedendaagse stukken van internationale designers als Jaime Hayon en Anderssen & Voll.

andTradition en duurzaamheid

&Tradition streeft ernaar om hun ecologische voetafdruk steeds verder te verkleinen. Ze streven er dan ook naar om duurzame designs te creëren die generaties lang mee gaan, met ‘kwaliteit’ boven ‘kwantiteit’ als uitgangspunt. De meubelstukken worden veelal gemaakt van natuurlijke en door de mens gemaakte materialen, variërend van metalen, kunststoffen en hout, tot veren, textiel en schuim. Bovendien beschikt een groot deel van de collectie over het EU Ecolabel, een label dat aan producten wordt toegekend die tijdens hun gehele levenscyclus aan hoge milieunormen voldoen.

&Tradition bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van het Deense &Tradition. Hierdoor is het gehele assortiment van dit prachtige merk via ons verkrijgbaar. Uw favoriete design meubel of lamp kunt u eenvoudig online bestellen. Wenst u graag meer informatie over de collectie en/of advies voor uw interieur? Kom dan langs in onze winkels, waar onze interieurspecialisten zeven dagen per week voor u klaar staan.


Veelgestelde vragen over &Tradition

Heeft u een vraag over &Tradition? Hieronder hebben wij enkele vragen voor u verzameld.

Wat zijn de &Tradition verkooppunten?

MisterDesign is een officieel verkooppunt van &Tradition design meubelen, verlichting en accessoires. De gehele collectie is via ons verkrijgbaar. In onze winkels in ’s-Hertogenbosch kunt u een kleine selectie van &Tradition komen bekijken en staan tevens onze adviseurs klaar voor advies en meer informatie. Benieuwd naar de complete collectie meubelen en accessoires? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Komt &Tradition uit Nederland?

&Tradition is geen Nederlands merk. Het design merk is opgericht in 2010 in Kopenhagen, in Denemarken. De collectie meubelen, verlichting en accessoires is ontworpen door diverse designers, waaronder Verner Panton, Arne Jacobsen en Viggo Boesen. Het merk is mede dankzij de tijdloze design iconen van deze ontwerpers inmiddels internationaal bekend.

Waar kan ik &Tradition design online kopen?

Bij MisterDesign kunt u terecht voor de complete collectie design meubelen, verlichting en accessoires van &Tradition. Omdat wij een officiële dealer zijn van dit merk, bestelt u &Tradition design bij ons eenvoudig online. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze winkels, waar u een kleine selectie van de collectie kunt bekijken.