&Tradition Banken & Fauteuils

&Tradition banken en fauteuils zijn niet alleen erg mooi maar ook zeer hoogwaardig van kwaliteit. De collectie is verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten. De Fly Chair is een van onze favorieten binnen de collectie van andTradition. Bijzonder mooi door zijn organische vorm in combinatie met naturel hout. Een combinatie die steeds minder gemaakt wordt bij het ontwerp van zitmeubelen. Dit geldt hetzelfde voor de Mayor Sofa. Bij deze bank speelt het slanke onderstel een grote rol in de vormgeving. De &Tradition Cloud Bank is een nieuwkomer binnen de collectie van &Tradition. Deze bank is minimalistisch vormgegeven, gecombineerd met een uitstekend zitcomfort.

27 items

27 items

Collectie banken en fauteuils van &Tradition

Banken van &Tradition beschikken over een mix van Italiaans én Scandinavisch design. Het Italiaanse design is terug te zien in de comfortabele en zachte kussens die met veren en schuim gevuld zijn. Hierdoor geniet u met een &Tradition bank van een heerlijk zitcomfort. Het Scandinavische design is daarentegen terug te zien in de vormgeving van de banken en fauteuils: strakke vormen gecombineerd met slanke poten. Doordat de banken en fauteuils een tijdloos design hebben, passen deze eenvoudig bij verschillende interieurstijlen.

&Tradition Develius bank

Een populaire bank binnen de collectie van &Tradition is de Develius bank. Met deze modulaire bank kunt u zelf uw ideale zithoek samenstellen. Ga voor een knusse opstelling of juist voor een open opstelling, die uitnodigt tot een fijne lounge-sessie. Dankzij de met HR-schuim gevulde kussens en polyester wattering, geniet u met de Develius bank van optimaal zitcomfort.

&Tradition banken en fauteuils bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van alle banken en fauteuils van &Tradition. Het gehele assortiment van dit Deense merk is via ons verkrijgbaar. Indien u op zoek bent naar een specifieke bank of fauteuil, maar deze momenteel niet in onze webshop staat, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Kijk ook eens naar de overige categorieën van &Tradition: stoelen, tafels, lampen en vloerkleden.