&Tradition Stoelen

&Tradition stoelen zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook zeer solide geproduceerd. De kwaliteit van deze stoelen is dan ook zeer hoog. Er wordt enkel gewerkt met de beste materialen. De In Between stoel is een absolute klassieker in wording. De combinatie van harde en zachte lijnen met de prachtige afwerking van het hout maakt de In Between Chair tot een absolute topper binnen de design wereld. Nieuw in het assortiment is de Catch stoel van &Tradition. Een stoel die zowel als fauteuil voor in de zitkamer als voor eetkamerstoel door kan gaan. Mede door zijn comfortabele armsteun zit deze stoel als gegoten.

32 items

32 items

&Tradition stoelen: prachtige materialen

Design stoelen van &Tradition zijn op vele manieren vorm te geven met de meest mooie materialen. Zo is de In Between stoel verkrijgbaar in drie bijzonder mooie hout afwerkingen: geolied eiken, gerookt eiken en zwart gebeitst eiken. En tevens verkrijgbaar met zitkussen, In Between SK2, leverbaar in erg mooie stoffen van Kvadrat en ledersoorten van CaMo Leather. De Catch stoel van andTradition is mogelijk met twee verschillende onderstellen, houten poten of een aluminium draaibaar onderstel. De Catch stoel met massief houten poot is verkrijgbaar in het naturel eiken of zwart gebeitst eiken voorzien van een zitschaal met stof van Kvadrat of leder van CaMo Leather. De Catch stoel met draaibaar aluminium onderstel is tevens leverbaar met kwalitatief hoogwaardige en prachtige stoffen van Kvadrat.

Bestel uw &Tradition stoel bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van alle stoelen van &Tradition. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Heeft u een specifieke stoel in gedachte, maar hebben wij deze momenteel niet in onze webshop staan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen de gehele collectie gewoon leveren!

Neem ook eens een kijkje bij de overige categorieën van &Tradition: tafels, banken en fauteuils, lampen en vloerkleden.