&Tradition Tafels

&Tradition tafels zijn niet alleen erg mooi, maar ook zeer hoogwaardig van kwaliteit. De collectie is uiteenlopend, van minimalistisch tot rijk aan kleuren en materialen. Eén van de toppers binnen de collectie is de &Tradition In Between Eettafel. Deze tafel is minimalistisch, maar toch ook speels vormgegeven. Een andere populaire en prachtige tafel is de Fly salontafel, verkrijgbaar in naturel hout met wit marmeren blad of in donker hout met donker marmeren blad. Zelf zijn we dol op de donkere variant met donker marmeren blad!

28 items

28 items

Collectie &Tradition tafels

&Tradition heeft diverse soorten tafels in de collectie. Of u nu op zoek bent naar een salontafel, bijzettafel of eettafel, de collectie biedt voor ieder wat wils. De meeste &Tradition tafels beschikken over een minimalistische uitstraling, waardoor deze past in vrijwel elk interieur. Wilt u liever gaan voor een wat uniekere tafel die zorgt voor een blikvanger in huis? Kijk dan eens naar de &Tradition Palette salontafel. Deze salontafel is verkrijgbaar in een ronde en rechthoekige variant en bestaat uit meerdere tafeltjes op verschillende hoogtes, wat zorgt voor een speelse uitstraling.

&Tradition In Between tafels

Een populaire serie binnen de tafelcollectie van &Tradition is In Between. De eettafels binnen deze serie zijn dé perfecte tafels om aan te borrelen of dineren met vrienden en familie. Ga voor elegant en minimalistisch met de rechthoekige eettafel in transparant gelakt eiken, gerookt eiken of zwartgebeitst eiken of ga voor een meer luxe uitstraling met de ronde &Tradition In Between tafel met marmeren blad.

Bestel uw &Tradition tafel bij MisterDesign

Heeft u een &Tradition tafel op het oog? MisterDesign is officieel dealer van dit Deense merk en kan de gehele collectie leveren! Bestel uw favoriete &Tradition tafel dus eenvoudig via onze website of neem contact met ons op wanneer u graag iets wilt bestellen dat momenteel niet in onze webshop staat. Omdat wij officieel dealer zijn, kunnen wij u het desbetreffende item alsnog leveren.

Uw interieur compleet maken? Kijk ook eens naar de overige &Tradition meubels en accessoires: stoelen, banken en fauteuils, lampen en vloerkleden.