&Tradition Vloerkleden

&Tradition vloerkleden zijn een toevoeging op het assortiment meubelen, verlichting en accessoires. De vloerkleden van &Tradition worden ontworpen door ATWTP, All the Way to Paris. Dit is een Deense ontwerpstudio uit Kopenhagen met de nadruk op grafisch ontwerp. Dit is ook duidelijk terug te zien in de vloerkleden van &Tradition. Deze zijn namelijk strak en minimalistisch en beschikken over harde lijnen. Nieuw is het The Moor Vloerkleed, geïnspireerd door edelstenen. De vorm speelt samen met de kleur en textuur een belangrijke rol. De The Moor Vloerkleden hebben een lichte glans zoals een edelsteen.

1 item

1 item

Bestel uw &Tradition vloerkleed bij MisterDesign

MisterDesign kan alle vloerkleden uit de collectie van &Tradition leveren. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar, omdat wij officieel dealer zijn. Heeft u een specifiek vloerkleed of ander product in gedachte, maar kunt u deze niet terugvinden in onze webshop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zorgen er dan graag voor dat uw favoriete design item van &Tradition alsnog bij u geleverd wordt.

Uw interieur compleet maken met &Tradition meubels en lampen? Kijk dan ook eens naar de overige categorieën: stoelen, banken en fauteuils, lampen en tafels.