Arper

Een bedrijf dat onterecht vaak onderbelicht blijft is het Arper. Onterecht, want als er één bedrijf is dat een grote variëteit heeft aangaande designstoelen dan is het Arper wel. Het Italiaanse Arper is opgericht in 1989. De meubelfabrikant was reeds bekend met het produceren van leren zittingen en de daarmee samenhangende hoge kwaliteitseisen. Arper paste deze kennis toe maar de horizon was breder. Er werd flink geïnvesteerd in nieuwe technologieën en onderzoek naar nieuwe materialen. Het waren de jaren van de Pamplona collectie, die nog steeds met succes wordt geproduceerd, waarvan het eerste model werd gefabriceerd in 1992.

Arper, comfortabel en tijdloos

Arper is bij uitstek het designmerk voor mooi, comfortabel en tijdloos design en zoals gezegd heeft het een enorme keuze aan stoelen. Stoelen passend in vrijwel elk interieur. Zo is de Juno Chair een mooi voorbeeld, een prachtige creatie van designer James Irvine. De stoel is verkrijgbaar met een open of dichte rug en vervaardigd uit kunststof. U kunt ervoor kiezen de stoel te laten bekleden met een zitkussen of een zit- én rugkussen.

De mogelijkheden van Arper

Voor de bekleding van de stoel kunt u kiezen uit vele verschillende soorten en kleuren stof, leer of imitatieleer. De mogelijkheid bestaat ook om de stoel te bekleden met uw eigen stof. Juno is dermate populair dat MisterDesign ervoor kiest om de stoel direct uit voorraad te leveren. Overigens is de Juno ook verkrijgbaar met armleuning. Een geheel ander ontwerp heeft de Leaf Chair van Lievore-Altherr-Molina. De stoel is op zo'n manier vormgegeven dat er een boeiend en onregelmatig ontwerp is ontstaan. Hierdoor doet de stoel je denken aan de takken van een boom of de nerven van een blad. Op deze manier is ook meteen de naam van de stoel verklaard. De Leaf Chair is vervaardigd uit verchroomd of gelakt staal.

MisterDesign is officieel Arper Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Arper. Het gehele assortiment van dit prachtige Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Arper kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!