Artifort Banken

Artifort staat bekend om haar verfijnde serie banken die zowel elegantie als comfort belichamen. De collectie design banken van Artifort omvat zowel iconische designklassiekers als hedendaagse ontwerpen, van banken met actieve zit tot banken met een comfortabele lounge zitting. Met aandacht voor detail en innovatieve benaderingen creëert het merk banken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen van comfort. De gebruikte materialen worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt, wat resulteert in duurzame banken die bestand zijn tegen de tand des tijds. Een van de populairste modellen is momenteel de Mare bank, een tijdloos stuk dat zowel modern als klassiek design omarmt. De mogelijkheden op het gebied van stijl en configuratie zijn zeer ruim en divers. Staat uw gewenste uitvoering er niet tussen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en stel samen uw ideale bank samen.

18 items

18 items

Optimale zitervaring

De ontwerpen van Artifort zijn het product van creatieve geesten die streven naar perfectie. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne bank of een meer klassiek ontwerp, Artifort biedt een scala aan opties die kunnen worden aangepast aan specifieke smaak en behoeften. De banken zijn ontworpen om aan te sluiten bij diverse interieurstijlen, waardoor ze een tijdloze investering vormen die meegaat met veranderende trends. De ergonomie van de banken is een ander hoogtepunt, waarbij Artifort rekening houdt met het menselijk lichaam en comfort prioritair stelt. Of het nu gaat om zachte kussens, verstelbare rugleuningen of ondersteunende armleuningen, Artifort streeft ernaar om een optimale zitervaring te bieden.

Artifort banken bij MisterDesign

MisterDesign is een officiële dealer van Artifort, waardoor de gehele collectie bij ons te verkrijgen is. Omdat de mogelijkheden op het gebied van stoffering, opstelling en kleur zeer uitgebreid zijn, hebben wij enkele uitvoeringen geselecteerd. Staat uw gewenste uitvoering hier niet tussen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek dan onze design woonwinkels in ’s-Hertogenbosch. Hier helpen onze interieurspecialisten u graag verder.