artisan categorie banner

Artisan

Verrassend puur, dat zijn de unieke designitems van Artisan uit Bosnië en Herzegovina. Artisan is van oorsprong een traditionele houtwerkplaats uit Costovic met liefde voor het natuurlijke element hout. Ruim 50 jaar ervaring in het bewerken van hout is zichtbaar in de huidige collecties, waaronder de iconische Neva collectie met ontwerpen zoals de Neva Loungestoel, Neva Eetkamerstoel en Neva Eettafel. De tijdloze en authentieke designs zijn ontstaan middels een gerespecteerde ontwerpfilosofie waarbij hout de basis vormt en er een samensmelting plaatsvind tussen ambachtelijk werk en de nieuwste technologieën. Artisan houdt van hout en deelt deze liefde graag met u door meubelen te produceren voor mensen die de passie voor hout van topkwaliteit delen.

Ontvang de hele maand oktober een cadeaucheque ter waarde van €100 bij een kast vanaf €1000.

52 items

Page
  1. 1
  2. 2

52 items

Page
  1. 1
  2. 2

Houten design meubelen van Artisan

De meubelen van Artisan worden vervaardigd uit eiken-, walnoot-, essen-, kersen-, esdoorn- en iepenhout. Het merk behandelt het hout met oververhitte stoom, om zo een ideale kleur te krijgen met een geaccentueerde textuur. Dit wordt gedaan zonder de ecologische waarden en de structuur van het hout in gevaar te brengen. Voor een mooie afwerking van de meubelen gebruikt Artisan natuurlijke oliën, zepen, vernis en was. Dit draagt niet alleen bij aan een langere levensduur, maar zorgt tevens voor het behoud van de natuurlijkheid én een verbetering van de visuele kenmerken van het hout.

Collectie Artisan meubelen

De collectie houten design meubelen van Artisan bestaat uit diverse meubels voor elke ruimte in huis. Zo vindt u voor de eetkamer diverse prachtige houten eettafels en houten stoelen, waaronder de Invito eetkamerstoel en de populaire Artisan Neva stoel. Ook kwalitatieve en duurzame bedden vindt u terug in de collectie. Met een ruime keuze uit houtsoorten, natuurlijke houtafwerkingen en RAL-kleuren, is er altijd voor iedereen een passende Artisan bed. De collectie bevat tevens andere soorten meubelen, waaronder bureaus, salontafels, banken, kasten en dressoirs.

MisterDesign is officieel dealer van Artisan

Bent u, net als ons, fan van de prachtige houten design meubelen van Artisan? MisterDesign is officieel dealer van dit prachtige Bosnische merk. Dit betekent dat wij u alle meubelen uit de gehele collectie van Artisan kunnen leveren. Heeft u een specifiek item in gedachte, maar ziet u deze niet terug in onze webshop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan graag voor dat uw nieuwe Artisan design item zo snel mogelijk bij u thuis wordt geleverd!

Voor advies over Artisan kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!