Artisan Bedden

Met een diepe liefde voor ambachtelijke houtbewerking, beschikt het Bosnische Artisan over een collectie houten bedden. De collectie bestaat uit luxueuze bedden die de perfecte harmonie tussen comfort, esthetiek en vakmanschap belichamen. Met oog voor detail en het gebruik van hoogwaardig hout, stralen de bedden van Artisan warmte uit en bieden ze een oase van rust in iedere slaapkamer. Elk bed is met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden waardoor ze van uitzonderlijke kwaliteit zijn. De bedden zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd, massief hout en zijn verkrijgbaar in walnoot-, eiken-, essen-, iepen-, esdoorn- en kersenhout. De tijdloosheid van het materiaal en de keuze in verschillende houtsoorten, maken de bedden een aanwinst voor zowel klassieke als eigentijdse slaapkamers. Door het aanbod van verschillende afmetingen is er voor iedere kamer een passend formaat te verkrijgen.

3 items

3 items

Houten Bedden van Artisan

De houten bedden van Artisan zijn vervaardigd uit materiaal van de hoogste kwaliteit. De kenmerken van hout komen optimaal tot hun recht in het design van de bedden. De pure schoonheid van massief hout blijft behouden dankzij de natuurlijke afwerking met ecologische olie en wax die het hout beschermen. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van het comfortabele bed. Bovendien wordt er bij de verlijming van de houtdelen gewerkt met een lijm op vinyl-basis. Schadelijke, chemische stoffen worden hierdoor vermeden.

Artisan Fin Bed

Met het Fin Bed laat Artisan de toepassing van vakkundig handwerk zien. Ondanks het gebruik van massief hout, krijgt het bed een zachte uitstraling door de afgeronde hoeken en randen. Het bed beschikt over een hoofdbord met een slanke vormgeving dat een prachtig contrast vormt met het massieve frame. Bovendien is het hoofdbord licht gebogen waardoor het ontwerp uitnodigt om kussens tegenaan te leggen en heerlijk te ontspannen. Het Artisan Fin Bed is volledig vervaardigd uit massief hout dat iedere slaapkamer vult met een warm gevoel, waardoor u extra kunt genieten van een comfortabele nachtrust.

Artisan Bed bestellen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Artisan, waardoor alle bedden van Artisan via ons verkrijgbaar zijn. Wenst u graag meer informatie of advies over de Artisan Bedden? Of wilt u graag interieuradvies voor uw slaapkamer of misschien wel de gehele woning? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in één van onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag!