Astep

Het merk Astep kent een rijke voorgeschiedenis. Het Deens-Italiaanse merk is opgericht door Alessandro Sarfatti maar het begon allemaal bij zijn grootvader, Gino Sarfatti. Die richtte in 1939 Arteluce op. Arteluce was destijds het eerste bedrijf dat design introduceerde in de verlichtingsbranche. Zijn zoon en tevens de vader van Alessandro, Riccardo Sarfatti, ging in 1978 nog een stapje verder en richtte Luceplan op. Zowel Arteluce als Luceplan produceerden het ene icoon na het andere. De liefde voor designverlichting bleef in de familie en daarom riep Alessandro Sarfatti Astep in het leven.

17 items

17 items

Astep Verlichting

In Astep komt alle kennis en ervaring van drie generaties samen. Dat uit zich in tijdloze verlichting. Zowel nieuwe designs als ontwerpen uit het verleden vinden hun plekje binnen de prachtige collectie. Zo zijn er verschillende ontwerpen van Gino Sarfatti in het assortiment te vinden, waaronder Model 2109. Een stijlvolle kroonluchter die onderdeel uitmaakt van de iconische La Sfere Collectie. Met Astep kijkt Alessandro naar de toekomst en timmert hij verder aan de weg die zijn vader en opa, twee grote ondernemers, voor hem afgelegd hebben.

MisterDesign is officieel Astep dealer

MisterDesign is officieel dealer van Astep. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie van Astep leveren.

Voor advies over Astep kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!