Belux Design Lampen

Belux is een designmerk uit Zwitserland dat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Het merk is opgericht in 1970 door Thomas Egloff. Het volledige assortiment wordt in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, om hoge kwaliteit te waarborgen. De Cloud serie van Belux, ontworpen door Frank Gehry in 2005, zorgde voor een doorbraak van het verlichtingsmerk. De kwaliteit van de Belux Lampen is zeer sterk en wordt gezien als een belangrijke peiler binnen de strategie van het merk.

10 items

10 items

Historie Belux

In 2001 haalt eigenaar en oprichter Thomas Egloff een sterke partner aan boord. Het zeer gerenommeerde designmerk Vitra wordt een vennoot binnen het bedrijf Belux. Door deze samenwerking heeft Belux de stap gezet naar de absolute top binnen de verlichtingsbranche. Ook in de zakelijke markt wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de design lampen van Belux.

MisterDesign is officieel Belux Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Belux. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op.We kunnen de hele collectie van Belux leveren.

Voor advies over Belux kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!