Belux Design Lampen

Belux - Birsfelden, Zwitserland - is een designmerk wat zich richt op de productie van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designverlichting. Opgericht in 1970 door Thomas Egloff. In eigen beheer wordt het volledige assortiment ontwikkeld én geproduceerd. De Cloud serie van Belux, ontworpen door Frank Gehry in 2005, zorgde voor een doorbraak voor het Zwitserse merk. De kwaliteit van de Belux Lampen is zeer sterk en wordt gezien als een belangrijke peiler binnen de strategie van het merk.

27 items

27 items

Historie Belux

In 2001 haalt eigenaar en oprichter Thomas Egloff een sterke partner aan boord. Het zeer gerenommeerde designmerk Vitra wordt een vennoot binnen het bedrijf Belux. Door deze samenwerking heeft Belux de stap gezet naar de absolute top binnen de verlichtingsbranche. Ook in de zakelijke markt wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de design lampen van Belux.

Collectie Belux lampen

MIsterDesign is official dealer van Belux. De gehele collectie is dan ook via ons leverbaar. Heeft u vragen over de lampen van Belux? Onze interieuradviseurs helpen u graag. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel of we staan u graag telefonisch te woord.