Belux Design Tafellampen

Belux ontwikkelt zijn lampen in samenwerking met verschillende designers. Matteo Thun is de ontwerper van de Arba Tafellamp, één van de vele uitvoeringen van de Arba familie die verder bestaat uit hanglampen, een vloerlamp en wandlamp. Zowel de lampenkap als het onderstel zijn gemaakt van hout, wat een unieke uitstraling en prachtig licht geeft. Van de bekende Cloud familie is tot slot ook een decoratieve tafellamp verkrijgbaar.

2 items

2 items

Historie Belux

In 2001 haalt eigenaar en oprichter Thomas Egloff een sterke partner aan boord. Het zeer gerenommeerde designmerk Vitra wordt een vennoot binnen het bedrijf Belux. Door deze samenwerking heeft Belux de stap gezet naar de absolute top binnen de verlichtingsbranche. Ook in de zakelijke markt wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de design lampen van Belux.

MisterDesign is officieel Belux Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Belux Tafellampen. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke tafellamp maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Belux kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!