Biegert & Funk

Biegert & Funk klokken zijn een waar begrip in de wereld van design klokken. In 2010 richtten Marco Biegert en Andreas Funk hun ontwerpbureau ‘Biegert & Funk’ op, waarna ze direct aan de slag gingen met het ontwerpen van de QLOCKTWO: een klok waarop de tijd in woorden wordt gelezen in plaats van in cijfers. De collectie van Biegert & Funk bestaat inmiddels uit diverse modellen, waaronder de QLOCKTWO Touch tafelklok en zelfs een horloge. Van grote en kleurrijke klokken tot klein en minimalistisch van kleur; de collectie van Biegert & Funk komt in ieder interieur goed tot zijn recht. Een klok met letters van dit designmerk is een fantastisch cadeau om te geven én om te krijgen. Kom ook gerust eens langs in onze winkels om QLOCKTWO te bewonderen.

14 items

14 items


Klok met letters

Het verhaal van Biegert & Funk startte met de Qlocktwo Classic Klok, een elektronische klok die de tijd niet aangeeft in cijfers, maar in woorden. De klok met letters is verkrijgbaar in vele kleuren en inmiddels ook meerdere afmetingen. De klokken van Biegert en Funk zijn voorzien van een losse frontplaat, welke eenvoudig vervangen kunnen worden indien u bijvoorbeeld toe bent aan een andere kleur. De frontplaten zijn tevens te verkrijgen in diverse talen, zoals Engels en Nederlands.

Biegert en Funk QLOCKTWO tafelklok

De QLOCKTWO is uitgevoerd in diverse varianten, waaronder de QLOCKTWO Touch. Dit is een design tafelklok die kleiner is van formaat en daarom perfect is voor gebruik op bijvoorbeeld tafels en bureaus. Naast dat de Touch werkt als klok heeft deze tevens een alarmfunctie, waardoor hij ideaal is voor gebruik op het nachtkastje. Dankzij een lichte aanraking van de behuizing kunnen de belangrijkste functies van de klok eenvoudig bediend worden, zoals tijdweergave, lichtintensiteit, nachtmodus, alarmfuncties en snoozefuncties. Net als bij de andere Biegert & Funk klokken, kan ook bij deze tafelklok de frontplaat verwisseld worden.

MisterDesign is officieel Biegert & Funk dealer

MisterDesign is officieel dealer van Biegert en Funk. Het gehele assortiment, waaronder alle klokken met letters, van dit prachtige Duitse merk is daarom via ons verkrijgbaar. Een groot deel van de collectie hebben wij op voorraad, waardoor wij uw favoriete klok of horloge snel kunnen leveren. Wenst u graag meer informatie over de collectie, advies van onze adviseurs of een QLOCKTWO in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkels. Hier staan onze interieuradviseurs graag voor u klaar.