Borek Parasols

Naast prachtige tuinmeubelen, heeft Borek ook stijlvolle parasols in de collectie. Elke Borek parasol is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze tegen weer en wind bestand zijn. Creëer de perfecte schaduw op het terras, in de eet- of zithoek met de Capri Parasol of bij het zwembad met de Flexy Parasol: voor elke plek in uw buitenruimte heeft Borek een parasol in zijn collectie.

20 items

20 items

Borek (zweef)parasol of Borek zonnescherm?

Voor het creëren van schaduw bij uw eettafel of loungeset zit u met een traditionele parasol of zweefparasol van Borek al snel goed. Bent u echter op zoek naar een parasol die een groter oppervlak aan schaduw kan realiseren, bijvoorbeeld voor boven het zwembad of voor boven uw lange eettafel? Dan biedt het Flexy zonnescherm, één van de grotere parasols uit de collectie, de uitkomst. Deze luxe afgewerkte zonnescherm kan eenvoudig naar wens aangepast worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld verlichting in hangen en is het mogelijk om het zonnescherm volledig te kantelen, waardoor de hoeveelheid schaduw flink vergroot kan worden.

Diverse soorten parasols

De collectie parasols van Borek bestaat uit parasols van verschillende materialen, zoals hout, aluminium en metaal. Qua uitvoering variëren de parasols van vierkant tot rond, van losstaand tot zwevend en van groot tot klein. Daarnaast zijn ze leverbaar in diverse kleuren. Hierdoor is er altijd een Borek parasol die perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw tuin!

Bestel uw Borek parasol bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Borek. Bent u op zoek naar een specifieke parasol van Borek, maar kunt u deze momenteel niet terugvinden in onze webshop? Doordat wij dealer zijn van Borek, kunnen wij u alle items leveren. Neem bij interesse dus gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw favoriete Borek item zo snel mogelijk bij u thuis geleverd wordt!

Voor advies over Borek parasols en andere producten kunt u tevens terecht in onze winkels. Onze adviseurs staan hier graag voor u klaar.