Brdr. Krüger

Al in 1886 richtten de Deense broers Ferdinand en Theodor Krüger Brdr. Krüger op. Waar zij begonnen als kleine houtdraaierij, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een zelf producerend designbedrijf dat al vijf generaties lang mee gaat. Ondanks dat het bedrijf al zo lang bestaat is de toewijding van het bedrijf en de passie voor hout niks veranderd. Aangezien het familiebedrijf naast het ontwerpen van de meubels ze ook zelf produceert, wordt ervoor gezorgd dat elk meubel dat het bedrijf verlaat van hoogwaardige kwaliteit is. Brdr. Krüger haalt zijn inspiratie met name uit de esthetiek van de Deense moderne design beweging.

21 items

21 items

Houten Design Meubelen van Brdr. Krüger

Het feit dat Brdr. Krüger ooit is begonnen als houtdraaierij zegt genoeg over hun passie en vakmanschap op het gebied van hout. Brdr. Krüger werkt voornamelijk met eiken-, walnoot en essenhout. Tijdens het maken van de meubels wordt er dan ook specifiek gekeken naar de wensen van de opdrachtgevers. Zo is de F Stoel voor het Iluka restaurant in Kopenhangen gemaakt van natuurlijk hout om de charmante eenvoud van de plek te stimuleren en een verleidelijke sfeer te creëren. De meeste meubels van Brdr. Krüger zijn een combinatie van traditionele fijne houtbewerking en moderne technieken.

Brdr. Krüger Meubels

Met de verschillende collecties en prachtige meubels van Brdr. Krüger is er voor elk huishouden wel een ontwerp dat naadloos aansluit in het interieur. De meubels uit de collecties kunnen prachtig met elkaar worden gecombineerd, zoals de ARV Stoel en Eettafel, of de Jari Stoel en Eettafel, maar zijn ze ook opzichzelfstaand een ware toevoeging. Daarnaast is de Bølling Trolley een toevoeging aan ieder huishouden. Naast dat ze individueel een eye-catcher zijn, kunnen model 50 en 60 ook worden gecombineerd voor een speelse toevoeging aan iedere woonruimte.

MisterDesign is officieel Brdr. Krüger Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Brdr. Krüger . Het gehele assortiment van dit merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product van Brdr. Krüger maar vindt u dit niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over producten van Brdr. Krüger kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!