Cole & Son Behang

Cole & Son werd in 1873 opgericht door John Perry in Cambridgeshire UK. Vandaag de dag is het behang van Cole & Son zeer populair over de gehele wereld. De kracht van dit design behang zit hem in de combinatie van klassieke vormen gemixt met hedendaagse invloeden. De inspiratie van het Cole and Son behang komt voornamelijk uit de natuur. Vogels, vissen, bomen en gesteente, u vindt het allemaal terug in het behang van Cole en Son. Inmiddels is Cole en Son een van de grotere behangproducenten ter wereld.

U ontvangt nu tijdelijk gratis behanglijm bij aankoop van een Cole & Son behangrol. De behanglijm wordt automatisch toegevoegd in uw winkelwagen.

63 items

Page
  1. 1
  2. 2

63 items

Page
  1. 1
  2. 2

Behang van Cole en Son

MisterDesign biedt Cole and Son Behang in verschillende patronen en vele kleuren. De kwaliteit van het behang is uitstekend en het ontwerp is tijdloos waardoor u jarenlang kunt genieten van het behang. Zelf zijn wij helemaal weg van het Palm Behang en het Woods Behang.

MisterDesign is officieel Cole & Son Dealer

MisterDesign is officieel dealer van het behang van Cole en Son. Het gehele assortiment van dit prachtige Engelse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek behang maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie van Cole en Son leveren.