De Padova

De Padova is een gerenommeerd Italiaans meubel- en interieurontwerpbedrijf dat al tientallen jaren de wereld weet te verbazen met haar verfijnde en tijdloze designs. Opgericht in 1956 door Fernando en Maddalena De Padova staat het bedrijf vandaag de dag bekend als een symbool voor tijdloze elegantie. De ontwerpen van De Padova ademen een en al eenvoud en daarbij vormt functionaliteit een belangrijk aspect. Hun meubelstukken worden gekenmerkt door heldere lijnen, het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. De Padova heeft samengewerkt met enkele van ’s werelds meest getalenteerde ontwerpers, zoals Vico Magistretti, Naoto Fukasawa en Patricia Urquiola. Dit heeft geleid tot een indrukwekkende collectie meubels en accessoires.

1 item

1 item

De Padova Bank

De collectie banken van De Padova omvat uiteenlopende ontwerpen, variërend van moderne designs tot meer klassieke ontwerpen. Toch hebben de banken één ding gemeen: elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en een optimaal zitcomfort te garanderen. Kenmerkend aan de De Padova Banken is hun veelzijdigheid, waardoor ze in diverse woningen passen. De Square 16 Bank is hier geen uitzondering op. Doordat de bank geheel naar wens samen te stellen is, wordt uw interieur voorzien van een persoonlijke touch. De zachte kussens en hoogwaardige bekleding zijn zo geselecteerd dat ze voor een comfortabele en toch ondersteunende zitervaring zorgen.

De Padova bij MisterDesign

De Padova is verkrijgbaar bij MisterDesign. Wij zijn officieel dealer, waardoor wij alle designs van het Italiaanse merk kunnen leveren. Wenst u een specifiek product aan te schaffen, maar staat deze momenteel niet in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat uw nieuwe design item direct voor u wordt besteld.

Voor interieuradvies of meer informatie over De Padova bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels. Hier helpen onze ervaren interieuradviseurs u graag verder. Wilt u uw eigen meubel samenstellen? Ook hier kunnen onze adviseurs u uitstekend bij helpen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak via onze website.