de sede categorie banner

de Sede

Een hart voor traditioneel vakmanschap in unieke lederen meubelen; dat is waar de Sede uit Klingnau, Zwitserland sinds 1962 bekend om staat. de Sede is een meubelfabrikant die uw zintuigen prikkelt door het aanbod van exclusieve en unieke meubels. Ieder ontwerp heeft zijn eigen en unieke uitstraling door de professionele aanpak van de meesterambachtslieden. Volledige toewijding en hoge kwaliteitsnormen zorgen voor een excentrieke collectie bestaand uit vele iconen zoals de DS-600, DS-1025 en DS-2878.

21 items

21 items

Collectie de Sede banken

Een de Sede bank is een absolute eyecatcher in elk interieur! Dankzij het ultieme zitcomfort, de luxe uitstraling, het prachtige leder en de elegante vormgeving, zorgt u voor een ware blikvanger in huis.

Eén van de klassiekers van de Sede is de Terrazza DS-1025. Deze prachtige, excentrieke bank is geïnspireerd op de Zwitserse wijngaarden. De de Sede Terrazza bestaat uit afzonderlijke bankelementen, waarmee een tweezitsbank of zelfs een compleet zitlandschap gecreëerd kan worden. Een andere bekende en populaire bank uit de collectie is de de Sede DS-600. Deze bank kenmerkt zich door een opvallend en uitzonderlijk design. De optimale functionaliteit en het hoge zitcomfort zorgen er mede voor dat de DS-600 een echte klassieker is binnen de collectie.

de Sede fauteuil collectie

Ook de exclusieve de Sede fauteuils zijn prachtige blikvangers voor in huis. Bij alle designs smelten vorm en functionaliteit perfect samen. Kies voor de sculpturale DS-707 fauteuil, een fauteuil die in diverse settings zijn plaats weet te vinden of ga voor net iets meer comfort met de DS-142 fauteuil. De de Sede DS-142 fauteuil is een innovatief ontspanningsmeubel waar gezond zitten wordt gestimuleerd. De fauteuil is ontworpen met een vloeiende vormgeving, waardoor deze direct uitnodigt om heerlijk op te loungen.

MisterDesign is officieel dealer van de Sede

De volledige collectie de Sede meubelen is verkrijgbaar bij MisterDesign. Wij zijn officieel dealer, waardoor wij u alle de Sede banken, fauteuils, bedden en andere designs kunnen leveren. Wenst u een specifiek product aan te schaffen, maar staat deze momenteel niet in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat uw nieuwe design item van de Sede direct voor u wordt besteld.

Voor advies of meer informatie over de Sede bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels. Hier helpen onze adviseurs u graag verder.


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de Sede? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen voor u verzameld.

Waar is de Sede te koop?

De unieke en kwalitatieve meubelen van de Sede koopt u bij MisterDesign. Diverse iconen, waaronder de de Sede DS-600 bank en de DS-142 fauteuil vindt u in ons online assortiment. Neem een kijkje in ons brede aanbod.

Wat zijn de verkooppunten van de Sede in Nederland?

MisterDesign is officieel dealer van de Sede. Dit betekent dat wij alle ontwerpen van het Zwitserse werk kunnen leveren. Heeft u een specifiek design in gedachte, maar kunt u deze momenteel niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat deze alsnog bij u geleverd wordt. De Sede kunt u online bij MisterDesign kopen. Liever met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch. Hier vindt u naast design meubelen van de Sede, tevens meubelen, lampen en woonaccessoires van andere populaire designmerken.

Hoe is het merk de Sede ontstaan?

Het familiebedrijf de Sede is opgericht in 1962 en vindt zijn oorsprong in een zadelmakerswerkplaats in Klingnau, Zwitserland. De vakmensen in de werkplaats transformeerden de beste leersoorten in zitmeubelen. Dankzij hun jarenlange ervaring én toewijding, slaagden ze erin om handgemaakte lederen meubelen te maken van uitzonderlijke kwaliteit. In 1965 breidde het merk de exportactiviteiten uit naar internationale markten. Sindsdien is de Sede niet meer weg te denken uit het internationale designlandschap.