de Sede fauteuils

Binnen de collectie de Sede fauteuils bevinden zich diverse buitengewone zitmeubelen. Elk design wordt met uiterst veel zorg en aandacht voor detail gemaakt en heeft zijn eigen unieke uitstraling. Slechts één blik op de fauteuil is nodig om direct te kunnen zien dat deze van het meest hoogwaardige leer is vervaardigd. U haalt met een de Sede fauteuil dan ook een prachtig, exclusief én duurzaam zitmeubel in huis!

7 items

7 items

de Sede DS-142 lounger

Een van de meest populaire fauteuils uit de collectie is de de Sede DS-142 lounger. Deze fauteuil is, dankzij de individueel verstelbare rugleuning en armleuningen, een multifunctionele lounger. Doordat de lounger verstelt kan worden, verandert u deze eenvoudig in een ontspanningsverhogend systeem dat ultiem comfort biedt. De DS-142 is dan ook dé ideale fauteuil voor diverse toepassingen, denk bijvoorbeeld aan een dutje, korte pauze, het lezen van een boek of het ontspannen met een fijne podcast.

Hoogwaardige lederen Sede fauteuils

de Sede staat bekend om hun hoge kwaliteit lederen meubels. Ook de Sede fauteuils zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Kwaliteit meubelleer is te herkennen doordat het bij aanraking zacht aanvoelt, aangenaam in de hand is en de dierenhuid soepel en glad is. Bij de fauteuils van de Sede is dit direct terug te zien en te voelen. Hierdoor weet u zeker dat u met een de Sede fauteuil gegarandeerd bent van jarenlang zitplezier!

de Sede fauteuils bij MisterDesign

Bent u op zoek naar een de Sede fauteuil? MisterDesign is officieel dealer van dit Zwitserse merk. Hierdoor kunnen wij u alle de Sede fauteuils leveren. Wilt u graag een fauteuil aanschaffen die momenteel niet tussen ons aanbod staat? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat deze alsnog voor u besteld wordt. Neem om uw zithoek compleet te maken ook eens een kijkje bij de de Sede banken.