DEDON

DEDON is sinds 1990 pionier op het gebied van buitenmeubelen. Door te innoveren met stoffen, materialen en vormen geeft DEDON een nieuwe betekenis aan het begrip 'outdoor luxe'. Designs van het Duitse merk bieden de zo geliefde behaaglijkheid van binnenshuis, met rijke texturen en kleuren, maar zijn van een kwaliteit die de weersinvloeden moeiteloos aankan. Het gehele productieproces van DEDON vindt plaats in Duitsland en de Filipijnen (waar traditioneel geweven wordt) en is in handen van het merk zelf. Dit garandeert de unieke DEDON-kwaliteit van elk meubel. Niet voor niks is DEDON geliefd bij 's werelds bekende hotelketens voor professioneel gebruik! De collectie van DEDON is compleet met meubels, accessoires, verlichting en textiel, voor elke outdoor omgeving.

33 items

33 items

DEDON fiber en textiel

DEDON gebruikt voor haar iconische geweven meubelen het unieke DEDON fiber, dat recyclebaar, brandveilig en weerbestendig is. Het materiaal (dat iets wegheeft van rotan) blijft in perfecte staat bij temperaturen van -30 tot 65 graden en zelfs na tien jaar blootstelling aan UV-straling en zee- en zwembadwater. Bovendien is DEDON fiber 100% recyclebaar, vrij van schadelijke stoffen en makkelijk te onderhouden. Daarnaast ontwikkelt het merk eigen outdoor textiel volgens de nieuwste technieken, dat de aangename sensatie van bijvoorbeeld linnen en wol naar buiten brengt.

Innovatie en traditie

DEDON fiber wordt in de Filipijnen met de hand geweven volgens traditionele technieken die DEDON designs niet alleen hun typische rijke look geven, maar ook garant staan voor een perfecte kwaliteit. De combinatie van innovatie en traditie is inmiddels het signatuur van DEDON. Legendarisch zijn de hangende lounger Nestrest en de ronde loveseat Orbit, maar ook de rest van DEDON's collectie is buitengewoon: met verschillende vormen, functies en materialen biedt het merk de complete outdoor woonbeleving.

MisterDesign is officieel DEDON dealer

MisterDesign is officieel dealer van DEDON. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van DEDON toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over DEDON kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!