Desalto

Desalto is een Italiaans designmerk dat ons al meerdere decennia verblijdt met zijn bijzonder elegante designs. Het verhaal van Desalto begon in 1990, toen de vier gebroeders Orsenigo een bedrijf voor ogen hadden dat mee zou gaan met de tijd en mooie samenwerkingen zou opzetten met gevestigde en op- en aankomende ontwerpers. Desalto is vandaag de dag in staat om iconische zitmeubelen te combineren met tafels die net zo aanpasbaar zijn als het dagelijks leven. De interne en externe productieketen van het merk controleren in elke fase op kwaliteit, waardoor langdurige waarde en schoonheid van de verfijnde collectie gegarandeerd kan worden. Kom gerust langs in onze winkels, waar onze adviseurs klaarstaan voor deskundig en persoonlijk advies over de mogelijkheden van Desalto meubelen voor uw interieur.

12 items

12 items


Italiaanse Desalto meubelen

Doordat Desalto continu technologisch onderzoek uitvoert en een verfijnde ontwerpstijl heeft, ontstaat een mooie collectie aanpasbare meubelen. De vele mogelijkheden op het gebied van afwerkingen, maten en kleuren, zorgen ervoor dat een ieder de gewenste persoonlijke look in huis kan creëren. De ontwerpen van Desalto zijn esthetisch verfijnd, functioneel en van pure Italiaanse klasse. Vakmanschap is dan ook één van de elementen die ten grondslag liggen aan het succes van het merk.

Collectie van Desalto

In de collectie van Desalto bevinden zich enkele ontwerpen die diverse prijzen hebben gewonnen. Zo heeft het merk voor de Clay tafel al diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. De Clay tafel is een prachtige tafel die als sculptuur gezien kan worden en beschikt over de perfecte combinatie van schoonheid en harmonieuze proporties.

De collectie van Desalto bestaat niet alleen uit zitmeubelen en tafels, maar ook uit kastsystemen en diverse accessoires om het interieur te complementeren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen modulaire kastsysteem? Onze adviseurs in de winkels helpen u hier graag bij!

MisterDesign is officieel Desalto dealer

MisterDesign is officieel dealer van Desalto. Hierdoor kunnen wij de gehele collectie van het merk leveren. Indien u benieuwd bent naar alle mogelijkheden van de meubelen van Desalto voor uw interieur, raden wij het aan om een bezoekje te brengen aan onze winkels. Onze specialisten kunnen u hier meer vertellen over de collectie en de mogelijkheden van het merk laten zien. Wilt u graag een persoonlijk interieurplan? Maak hiervoor dan gerust een afspraak via onze website.


Veelgestelde vragen over Desalto

Heeft u nog een vraag over Desalto? Hieronder hebben wij enkele vragen over het merk op een rijtje gezet.

Waar kan ik Desalto meubelen kopen?

Voor de prachtige ontwerpen van Desalto kunt u terecht bij MisterDesign. Het kan zijn dat wij momenteel maar een deel van de gehele collectie online hebben staan. Echter, omdat wij officieel dealer zijn van dit prachtige merk, kunnen wij de complete collectie leveren. Heeft u een specifiek product in gedachte dat u graag wilt aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op indien deze niet in onze webshop staat. Bent u benieuwd naar de gehele collectie? Kom dan langs in onze winkels en onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.

Wat zijn de verkooppunten van Desalto in Nederland?

MisterDesign is officieel dealer van Desalto en kan dus alle ontwerpen leveren. In onze winkels in ’s-Hertogenbosch kunt u terecht voor een groot aanbod design meubelen, verlichting en accessoires van diverse merken. Wilt u graag Desalto meubelen in het echt bekijken en bent u benieuwd welke designs er in onze winkel te zien zijn? Neem dan gerust contact op met onze winkel en zij vertellen u graag meer hierover.

Wat doet Desalto op het gebied van duurzaamheid?

Al jaren houdt Desalto zich bezig met het maken van bewuste keuzes, om zo het gehele productieproces eco-duurzaam te maken. Om de beste levenskwaliteit voor toekomstige generaties te garanderen, worden de productie- en projectactiviteiten bij Desalto dan ook uitgevoerd met respect voor het milieu en de gezondheid van de mens. Zo beschikt de fabriek bijvoorbeeld over maar liefst 1730 zonnepanelen, waardoor een hoeveelheid energie geproduceerd wordt die volledig voldoet aan de behoeften van het bedrijf.