Diesel Lampen

Van rock tot pop, van casual tot vintage en van grafisch tot kunst. De samenwerking tussen modemerk Diesel en Italiaans topmerk voor verlichting Foscarini brengt unieke lampen voort die de echte Diesel lifestyle uitstralen: ironisch, onconventioneel, plezierig, trots en creatief. Een manier van zijn en van kleden die ook wordt toegepast op een manier van inrichten. De verschillende natuurlijke materialen als stof, metaal, verchroomd glas en rubber zorgen voor een stoere en unieke designverlichting collectie. En zeker ook een succesvolle collectie!

1 item

1 item


Industrieel design

De Fork Terra vloerlamp is een van de bestsellers van Diesel With Foscarini. De lamp heeft met zijn stalen voet en canvas kap een industriële, maar tegelijkertijd warme uitstraling. Net als de gave Rock hanglamp, gebaseerd op een vulkanische steen met een juweel als hart. Wil je echt industrieel, kies dan voor de Gask hanglamp of de Cage hanglamp, beide vervaardigd uit een combinatie van glas en metaal.


MisterDesign is officieel Diesel With Foscarini Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Diesel With Foscarini. Het gehele assortiment van dit stoere merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we het product toch kunnen leveren.

Voor advies over Diesel With Foscarini kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!