Driade

Betreed de wereld van Driade, een Italiaans merk dat zich richt op de continue zoektocht naar creativiteit en innovatie in de leefruimte. Driade creëert meubelen en accessoires die uniek, eclectisch, excentriek en tegelijkertijd elegant, tijdloos en vooral vrolijk zijn. De collectie omvat kunstwerken en objecten voor dagelijks gebruik, die harmonieus in elkaar overvloeien. Bekijk hieronder de collectie Driade meubels voor binnen én buiten.

20 items

20 items

Driade stoelen, banken en tafels

De collectie van Driade bestaat onder andere uit stoelen, banken en tafels die creatief, innovatief en bovenal uniek zijn. Ieder ontwerp van het Italiaanse merk beschikt over een fascinerend verhaal. Zo komt de liefde voor de beeldhouwkunst van Faye Toogood sterk naar voren in de massieve Driade Roly Poly stoel, en ontleent de mysterieuze Driade Nemo stoel zijn bestaan aan een eeuwenoude Griekse mythe. Krachtige lijnen zijn terug te zien in de Driade Toy tuinstoel, maar de collectie kent ook sculpturale vormen zoals in de Driade Tokyo Pop sofa uit de Tokyo Pop serie te zien is. Eén ding is zeker: binnen deze creatieve collectie valt er genoeg te ontdekken.

Roly Poly bij MisterDesign

De Roly Poly, ontworpen door de Britse Faye Toogood, is misschien wel de bekendste stoel van Driade. De uitnodigende fauteuil beschikt over ronde vormen en is gemaakt van polyethyleen. Hierdoor kan de Roly Poly zowel binnen als buiten als eyecatcher worden neergezet. De Roly Poly is tevens verkrijgbaar als bank in diverse kleuren. Wil je graag genieten van extra zitcomfort? Dan kun je eenvoudig bijpassende kussens bijbestellen.

MisterDesign is officieel Driade dealer

MisterDesign is officieel dealer van het Italiaanse Driade. Heb je een specifiek item van dit merk in gedachte, maar zie je deze momenteel niet in onze webshop staan? Omdat wij officieel dealer zijn, kunnen wij alle design items leveren. Neem dus gerust contact met ons op, ook wanneer je graag advies of meer informatie wenst.

Voor advies over Driade kun je uiteraard ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag!


Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Driade? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de Driade verkooppunten in Nederland?

Driade design vind je in de collectie bij MisterDesign. Wij zijn officieel dealer van dit merk en één van de Driade verkooppunten. Wij kunnen dan ook de gehele collectie leveren. Enkele ontwerpen van Driade, waaronder de Roly Poly, zijn tevens van dichtbij te bewonderen in de MisterDesign winkel in ’s-Hertogenbosch.

Waar kan ik een Roly Poly kopen?

De iconische Driade Roly Poly koop je eenvoudig in de webshop van MisterDesign. De inmiddels wereldwijd bekende Roly Poly fauteuil is bij MisterDesign verkrijgbaar in alle kleuren en tevens te zien in de winkel. Om de fauteuil helemaal af te maken, kun je de Roly Poly zitkussens eenvoudig mee bestellen.

Wanneer is Driade opgericht en waar staan ze voor?

Driade is opgericht in 1968 dankzij de gezamenlijke inspanningen van Enrico Astori (art director), Antonia Astori (ontwerper) en Adelaide Acerbi (verantwoordelijk voor het imago van Driade). Al sinds de oprichting staat dit prachtige designmerk voor de kwaliteit van het creatieve aanbod en voor een industrieel beleid dat gefocust is op innovatie. Het merk ontwerpt en produceert vandaag de dag design meubels als individuele kunstobjecten.