Driade

Betreed de wereld van Driade, een Italiaans merk dat zich richt op de continue zoektocht naar creativiteit en innovatie in de leefruimte. Driade creëert meubelen en accessoires die uniek, eclectisch, excentriek en tegelijkertijd elegant, tijdloos en vooral vrolijk zijn. De collectie omvat kunstwerken en objecten voor dagelijks gebruik, die harmonieus in elkaar overvloeien.

17 items

17 items

Driade bij MisterDesign

Driade stoelen, banken en tafels zijn creatief, innovatief en bovenal uniek. Ieder ontwerp van het Italiaanse merk beschikt over een fascinerend verhaal. Zo komt de liefde voor de beeldhouwkunst van Faye Toogood sterk naar voren in de massieve Driade Roly Poly stoel, en ontleent de mysterieuze Driade Nemo stoel zijn bestaan aan een eeuwenoude Griekse mythe. Krachtige lijnen zijn terug te zien in de Driade Toy tuinstoel, maar de collectie kent ook sculpturale vormen zoals in de Driade Tokyo Pop sofa uit de Tokyo Pop serie te zien is. Eén ding is zeker: binnen de creatieve collectie van Driade valt er genoeg te ontdekken.

MisterDesign is officieel Driade dealer

MisterDesign is officieel dealer van Driade. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie van Driade leveren!

Voor advies over Driade kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!