ethnicraft categorie banner

Ethnicraft Banken en Fauteuils

Ethnicraft biedt heerlijk zitcomfort in alle maten. Langzaam wegzakken in een fauteuil, een goed gesprek voeren op een tweezitsbank of toch de zitruimte uitbreiden met een fijne driezitsbank? Ethnicraft voorziet u in uw wensen met zijn uitgebreide collectie aan fauteuils en banken. Speel met de indeling van uw kamer met verschillende formaten zitoppervlak of maak de ruimte één geheel door diverse modulaire opties, beschikbaar bij de N701 collectie. Ook voor kwaliteit bent u bij Ethnicraft bij het juiste adres, door het gebruik van duurzaam materiaal voor de zitting en hoogwaardige stoffen kunt u lang van uw bank of fauteuil genieten.

14 items

14 items

Optimaal zitgemak met Ethnicraft banken en fauteuils

De banken en fauteuils van Ethnicraft staan bekend om hun comfortabele zitgedeelte, kwaliteit én tijdloze karakter. Stel uw eigen N701 Ethnicraft bank samen met de afzonderlijke elementen en plof bij thuiskomst heerlijk ontspannen neer! Heeft u niet voldoende ruimte om een 2-zits bank of grotere bank neer te zetten? Dan biedt één van de fauteuils u ook meer dan voldoende ontspanning. Ook voor outdoor zijn er diverse comfortabele en prachtige banken en fauteuils verkrijgbaar.

Ethnicraft banken en fauteuils bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ethnicraft. Dit betekent dat wij het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk kunnen leveren. Heeft u een specifieke Ethnicraft bank of fauteuil in gedachte die u graag wilt aanschaffen, maar staat deze momenteel niet in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat wij u alle design items kunnen leveren, helpen wij u graag verder met de aankoop van uw favoriete item.