ethnicraft categorie banner

Ethnicraft Outdoor

Dat tijd buiten doorbrengen ons goed doet, zal geen geheim meer zijn. Het zorgt voor ontspanning, oneindig plezier en draagt bij aan het vormen van mooie herinneringen. De prachtige houten Ethnicraft Outdoor collectie draagt daar een steentje aan bij. Deze tijdloze collectie bestaat uit tuinmeubelen om gezellig buiten mee te tafelen en uitnodigende loungemeubelen van teakhout, een zeer sterke houtsoort die zeer geschikt wordt bevonden voor het gebruik buitenshuis. Geniet van de buitenlucht met Ethnicraft Outdoor!

30 items

30 items

Ethnicraft outdoor bij MisterDesign

Ontdek de Ethnicraft Outdoor collectie bij MisterDesign! Het Belgische merk toont zijn expertise in houtbewerking met een diverse outdoor collectie van teakhouten meubelen. Prachtig afgewerkt en klaar voor jarenlang gebruik in uw tuin of terras. Kleedt uw buitenruimte aan met de tijdloze tuinmeubelen van Ethnicraft.

Ethnicraft design tuinmeubelen

Design tuinmeubelen zijn goed voor jarenlang gebruik. Ethnicraft heeft als expert in houten meubelen ook zeker oog voor kwalitatieve tuinmeubelen. Voor hun eigen outdoor collectie kiest het merk voor hoogwaardig teakhout, dat goed bestand is tegen weersinvloeden buiten de deur. De design tuinmeubelencollectie van Ethnicraft bevat heerlijk comfortabele loungemeubelen zoals de Jack Outdoor serie, waarop u lekker van het zonnetje kunt genieten. Of schuif aan bij de Bok Outdoor eettafel, de ultieme bestseller van het Belgische merk. De Bok Outdoor stoel mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! Past een ronde tafel toch beter in uw buitenruimte? Ethnicraft maakt het mogelijk met de outdoor uitvoering van de Circle eettafel. De design tuinmeubelen van Ethnicraft hebben niet alleen een fijne zit, maar gaan door het gebruik van teakhout ook nog eens jaren mee.

Ethnicraft Bok outdoor

Een ongetwijfelde bestseller binnen de collectie van Ethnicraft: de Bok serie. Met de Bok outdoor eettafel kunt u nu tegelijkertijd van uw tuin én deze tijdloze klassieker genieten. Om dat optimaal te kunnen doen heeft Ethnicraft ook de immer populaire Bok outdoor stoel uitgebracht. Beide outdoor modellen zijn voorzien van smalle gleuven in het tafelblad of de zitting, wat het gebruik buitenshuis aangenamer maakt. Ontdek de Ethnicraft Bok Outdoor serie bij MisterDesign!

MisterDesign is officieel Ethnicraft Outdoor dealer

MisterDesign is officieel dealer van Ethnicraft Outdoor meubelen. Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Ethnicraft Outdoor kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!