ethnicraft categorie banner

Ethnicraft Salontafels

Een salontafel van Ethnicraft maakt de zithoek in huis compleet en is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Van eenvoudige, houten salontafels tot stalen tafels met een grafisch patroon waarbij toepassing van vakmanschap een vereiste is. Dankzij het ruime assortiment aan Ethnicraft salontafels is er voor ieder interieur een passend design te vinden. Zo zijn verschillende stalen salontafels voorzien van een tafelblad in een aardse kleur en textuur dat geïnspireerd is op de natuur. Dit maakt de stalen salontafel een blikvanger in de ruimte, terwijl de massief houten varianten een en al huiselijkheid uitstralen en een gevoel van warmte met zich meebrengen. Het hout is behandeld met een hardwax olie om beter bestand te zijn tegen vlekken waardoor u lang kunt genieten van uw prachtige Ethnicraft salontafel.

2 items

2 items

Ethnicraft salontafel set

Naast de populaire losse Ethnicraft salontafels, bevat de collectie ook meerdere prachtige salontafel sets. Deze sets zorgen voor een speels effect in de zithoek en bestaan voornamelijk uit twee of drie salontafels die verschillen in hoogte en perfect bij elkaar passen.

Boomerang Salontafel van Ethnicraft

Dat de tafels door bekwame ambachtslieden gemaakt zijn, is onder andere terug te zien in het design van de Ethnicraft Boomerang Salontafel. De Boomerang Salontafel is gemaakt van massief mahoniehout en doet dankzij zijn organische tafelblad daadwerkelijk denken aan een boomerang. Het onderstel is op vakkundige wijze gebogen en wordt gekenmerkt door verticale groeven. Met zijn bijzondere silhouet breekt de Boomerang Salontafel de strakke lijnen in een interieur en trekt hij direct de aandacht in een ruimte.

Ethnicraft Salontafels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ethnicraft, waardoor alle salontafels van het Belgische merk via ons verkrijgbaar zijn. Wenst u graag meer informatie of advies over de salontafels van Ethnicraft? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende ontwerpen voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag!