Ferm Living Accessoires

Accessoires, dat is waarmee Ferm Living groot is geworden. Trine Andersen ontdekte een gat in de markt toen ze op zoek ging naar de ideale accessoires voor haar eigen huis. Inmiddels is de accessoires collectie enorm groot en bestaat deze onder andere uit bloempotten, spiegels, vazen, glazen, kussens en meer. Met de Ferm Living accessoires kan iedereen de gewenste look en sfeer creëren dat past bij zijn of haar stijl en interieur.

41 items

Page
  1. 1
  2. 2

41 items

Page
  1. 1
  2. 2


Ferm Living woonaccessoires

Ferm Living zorgt er met hun hoogwaardige woonaccessoires voor dat mensen geïnspireerd worden om een ruimte in te richten waar ze zich thuis en op hun gemak voelen. Door middel van een breed assortiment met accessoires in diverse kleuren, met verschillende texturen en in allerlei materialen, biedt Ferm Living een collectie die geschikt is voor iedere stijl en voor iedere smaak.

Ferm Living accessoires bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ferm Living. Het gehele assortiment, waaronder alle woonaccessoires, van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!