Ferm Living Behang

Ferm Living staat bekend om haar bijzondere woonaccessoires. Zo ook het Ferm Living Behang. Trine Andersen, eigenaresse van Ferm Living en verantwoordelijk voor het design, laat zich graag inspireren door de natuur en de mode. Dit is ook terug te zien in het behang van Ferm Living. Strakke lijnen worden afgewisseld met meer natuurlijke vormen. Onze persoonlijke favoriet is het Lines Behang. Voor de kinderkamer zijn we dol op het Safari behang. MisterDesign is een van de grootste Ferm Living Dealers. Veel Ferm Living behang is dan ook uit voorraad leverbaar.

1 item

1 item

Vraag over Behang van Ferm Living?

Heeft u een vraag over het behang van Ferm Living? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kleurstaal van Ferm Living Behang ontvangen?

Twijfelt u over de kleur of de print van een specifiek behang van Ferm Living? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Wij hebben stalen beschikbaar in onze winkels maar we kunnen ze ook naar u toesturen. Geen probleem!

Naast Ferm Living Behang vindt u ook een groot assortiment Ferm Living Dekbedovertrekken en Ferm Living Kussens in onze webshop.Voor advies over Ferm Living Behang kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!