Ferm Living Glazen

Ferm Living heeft een ruim assortiment in prachtige design glazen. Glazen van Ferm Living worden met echt vakmanschap vervaardigd en met de mond geblazen, waardoor elk glas uniek is. De originele texturen en verschillende designs zorgen voor een speels effect op tafel aan het ontbijt of tijdens een borrel.

1 item

1 item

Ripple Glazen van Ferm Living

Een populaire collectie van Ferm Living is de Ripple glazenserie. Deze glazen worden met de mond geblazen in een mal, waardoor het simplistische, geribbelde reliëf ontstaat. De collectie bestaat uit verschillende glazen in transparant glas of rookglas: van champagnecoupes en wijnglazen tot waterglazen en karaffen. Prachtig om te combineren met elkaar, maar ook met andere glazen. Doordat ze met de mond worden geblazen, zijn alle glazen anders, óók in een set. De hoogte van de voet kan bijvoorbeeld bij het ene glas net wat hoger zijn dan bij het andere glas, maar dit kan de tafelsetting juist een speels en stijlvol effect geven.

Ferm Living glazen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ferm Living. Het gehele assortiment van dit Deense merk is via ons verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een specifiek product maar zie je deze momenteel niet in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Behalve een webshop met een groot assortiment, heeft MisterDesign ook twee fysieke winkels met ruim 2000m2 aan design, beide gevestigd in de prachtige binnenstad van ’s-Hertogenbosch. In deze winkels vind je design meubelen en verlichting van de mooiste merken, maar ook een grote selectie van de mooiste design accessoires. Onze interieurspecialisten staan hier graag voor je klaar!