Ferm Living Kussens

Ferm Living heeft een uitgebreid assortiment sierkussens. Van grafisch tot zeer kleurrijk en van klein tot groot, voor iedere stijl en smaak is er wel een passende kussen te vinden. Alle kussens van Ferm Living zijn via ons verkrijgbaar en bovendien vaak uit voorraad leverbaar. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Ferm Living in de Benelux. Kijk ook zeker even naar de kinderkussens van Ferm Living, een gegarandeerd succes voor de kinderkamer!

3 items

3 items


Ferm Living kussens voor iedere stijl

Een Ferm Living kussen is vaak al snel en gemakkelijk te herkennen. De mooie kleuren, grafische prints en eenvoudige, maar toch vrolijke bedrukkingen zijn niet te missen! Ferm Living kussens zijn gemaakt van 100% organisch katoen en zijn voorzien van een donzen vulling. Perfect voor het decoreren van de bank, uw bed of vensterbank. Ferm Living voegt elk jaar weer kussens met nieuwe prints en kleuren toe aan het assortiment, waardoor er altijd voor iedere stijl wel passende kussens te vinden zijn.

FERM LIVING KUSSENS BIJ MISTERDESIGN

MisterDesign is officieel dealer van Ferm Living. Het gehele assortiment, waaronder alle sierkussens, van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek kussen of ander product, maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!