Ferm Living Lampen

Welk kind wil er nu geen Ferm Living Lamp in zijn of haar slaapkamer. Gegarandeerd wordt dit de beste vriend van uw kind tijdens het slapen gaan. Deze lampen van Ferm Living zijn brandveilig en geheel kindvriendelijk. Een vriendelijke vos, een vrolijk hertje of een stoere auto. Voor elk kind wat wils! MisterDesign heeft een ruime voorraad Ferm Living artikelen. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Ferm Living in de Benelux. Kijk ook zeker even naar het Ferm Living behang, voor een volledige nieuwe look!

3 items

3 items

Ferm Living lampen

In de collectie Ferm Living lampen kunt u vele prachtige uitvoeringen vinden. Met een Ferm living hanglamp zorgt u voor een strakke doch zachte uitstraling in de kamer. De hanglampen van Ferm Living zijn zeer geschikt om boven de eettafel te hangen. De Ferm Living tafellampen uit de collectie vormen een subtiel accent aan de ruimte en zijn in tegenstelling tot de hanglampen vrij te verplaatsen. Creëer tot slot wat extra sfeer in de kamer met een prachtige Ferm Living wandlamp aan de uw muur.

Ferm Living Collect lamp

De Ferm Living Collect lamp is een zeer populaire lampenserie binnen de collectie van Ferm Living. De Collect serie bestaat uit zes verschillende lampenkappen in diverse kleuren. Deze lampenkappen kunnen gecombineerd worden met een grote of kleine snoerpendel. Ook deze laatste is verkrijgbaar in een breed kleurenpalet. Met de Collect serie kunt u eenvoudig uw eigen droom hanglamp samenstellen!

Ferm Living Arum lampen

Een andere favoriet binnen de lampencollectie is de Arum serie. Deze bestaat uit de Ferm Living Arum wandlamp, de Ferm Living Arum tafellamp en de Ferm Living Arum vloerlamp. De serie wordt gekenmerkt door een organisch gevormde lampenkap die op natuurlijke wijze aan het gebogen frame hangt, gelijkend aan het silhouet van een blad aan een tak.

Ferm Living lamp kinderkamer

Ferm Living heeft ook kinderkamer lampen in de collectie. De Ferm Living kinderkamer lamp zorgt voor een vriendelijke uitstraling in de kinderkamer, en wordt het nieuwe maatje van uw kind tijdens het slapengaan. Zacht valt uw kind in slaap bij de Ferm Living Cloud hanglamp, die in de vorm van een wolkje uw kind begeleid naar dromenland.

Vraag over Ferm Living Lampen?


Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor overige vragen over Ferm Living Lampen.