Ferm Living Vloerkleden

Ferm Living heeft een uitgebreid assortiment vloerkleden. Van speelse en rechthoekige vormen tot neutrale kleuren en kleurrijk, er is altijd wel een vloerkleed te vinden voor elk interieur. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en passen perfect in een modern en minimalistische inrichting. De collectie bevat tevens een aantal vrolijke vloerkleden die zeker geschikt zijn voor in de kinderkamer, zoals het vrolijke Ferm Living Fruiticana Vloerkleed!

17 items

17 items

Kwalitatieve Ferm Living vloerkleden

De vloerkleden van Ferm Living zijn gemaakt van zacht en duurzaam katoen van hoge kwaliteit. Dankzij deze goede kwaliteit kunnen de kleden in elke ruimte in huis worden gebruikt en gaan ze lang mee. Bovendien kunnen de meeste vloerkleden gewassen worden, waardoor het kleed weer opgefrist kan worden indien nodig.

Vloerkleden voor de kinderkamer

Ferm Living heeft ook voor de kinderkamer leuke vloerkleden in de collectie. Deze vloerkleden beschikken over vrolijke kleuren en vrolijke prints, voelen lekker zacht aan de voeten en kunnen eenvoudig schoongemaakt worden. Deze vloerkleden zullen gegarandeerd een glimlach toveren op het gezicht van uw kind! Is uw kind een echte dierenliefhebber? Kijk dan zeker eens naar het leuke Safari vloerkleed.

Ferm Living vloerkleden bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ferm Living. Het gehele assortiment, waaronder alle vloerkleden, van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek vloerkleed of ander product van Ferm Living, maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!