flexform design categorie banner

Flexform

Flexform is een merk van Noord-Italiaanse bodem, opgericht in 1959. Waar het familiebedrijf begon in een werkplaats van de broers Galimberti, groeide het na overname door hun kinderen uit tot een toonaangevend Italiaans designmerk. Toewijding en vastberadenheid zorgen ervoor dat Flexform zich houdt aan hun eigen identiteit en de Italiaanse waarden. Strakke vormen en opvallende maar zachte materialen als elementen voor de ontwikkeling van meubels hebben bijgedragen aan de Groundpiece, Soft Dream en vele andere tijdloze designs. Het is een merk met oog voor detail en comfort.

51 items

Page
  1. 1
  2. 2

51 items

Page
  1. 1
  2. 2

Flexform interieuradvies

Flexform biedt eindeloze mogelijkheden wat betreft het inrichten van het interieur. Wenst u graag interieuradvies en bent u benieuwd naar deze mogelijkheden? Onze interieurspecialisten staan in onze winkels klaar om samen met u het interieur van uw dromen samen te stellen. De collectie van Flexform is zeer uitgebreid en onze interieuradviseurs laten graag alle mogelijkheden en opties zien. Liever online bestellen, maar ziet u het gewenste meubelstuk momenteel niet in onze webshop staan? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat deze voor u wordt besteld.

Flexform meubelen

Flexform produceert een uitgebreide collectie meubelen, maar legt de focus voornamelijk op banken. De design banken worden gekenmerkt door een warme, sfeervolle uitstraling, elegantie, hoogwaardige materialen en een herkenbaar originele signatuur. Net als bij vrijwel alle andere design merken, heeft ook dit prachtige Italiaanse merk enkele modellen die het meest populair zijn onder de designliefhebber. Een voorbeeld hiervan is de Flexform Groundpiece. Dit model is comfortabel diep, bijzonder laag en oorspronkelijk gedeconstrueerd met grote kussens van ganzendons. Deze ruime leefbank is perfect voor degene die niet alleen graag televisie kijkt op de bank, maar deze ook graag gebruikt om te lezen, werken, ontspannen en zelfs om te dineren.

Complete Flexform zithoek

Combineer uw Flexform bank met een van de comfortabele fauteuils uit de collectie voor een complete zithoek. Dankzij onder andere de diepe zitting van de fateuils en de met ganzendons gevulde zit- en rugkussens, geniet u van optimaal zitcomfort. Doordat er een scala aan opties is betreffende kleur en materiaal, kunt u er eenvoudig voor zorgen dat uw favoriete Flexform bank én fauteuil een mooie eenheid vormen in huis.

MisterDesign is officieel dealer van Flexform

Flexform beschikt over een zeer ruime collectie aan prachtige design meubelen. Wenst u een specifiek item aan te schaffen, maar hebben wij deze momenteel niet in onze webshop staan? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat MisterDesign officieel dealer is van Flexform, kunnen wij alle items leveren.


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Flexform? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen voor u verzameld.

Waar is Flexform online te koop?

Flexform meubelen koopt u in Nederland eenvoudig bij MisterDesign. In ons online assortiment vindt u diverse banken, stoelen, fauteuils, tafels en bedden van dit hoogwaardige Italiaanse merk, dat vele klassiekers en iconen op het gebied van design meubelen in de collectie heeft.

Wat zijn de Flexform verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is een officieel verkooppunt van Flexform. Wij zijn officieel dealer van het Italiaanse merk, waardoor alle designs via ons verkrijgbaar zijn. Wilt u graag meer weten over Flexform meubelen of deze van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Onze interieuradviseurs vertellen u hier graag meer over het merk.

Hoe is het merk Flexform ontstaan?

Het familiebedrijf Flexform is in de jaren zestig opgericht in Brianza, Noord-Italië. In 1959 werd de ambachtelijke werkplaats “Flexform di Galimberti” geopend door de gebroeders Galimberti. Al snel openden zij hun eerste showroom, waar de tentoongestelde fauteuils en banken hun weg vonden naar gebouwen in Milaan, villa’s aan het Comomeer en zelfs de foyer van het Teatro alla Scala. Inmiddels is Flexform in het bezit van de derde generatie en zijn de design meubelen te vinden over de hele wereld.