Flexform banken

Flexform staat al meer dan 60 jaar garant voor Italiaans topdesign en kwaliteit. De banken uit de collectie hebben een tijdloos vormgegeven design en zorgen voor een warme, fijne sfeer in uw interieur. De evidente designvisie van het merk resulteert in onderscheidende design meubelen met een eigentijdse vormgeving. Alle Flexform banken worden enkel geproduceerd met de beste kwaliteit materialen, waardoor u lange tijd geniet van een prachtig zitmeubel en optimaal zitcomfort!

6 items

6 items

Flexform Groundpiece bank

Binnen de collectie Flexform banken zijn er enkele modellen die er absoluut uit springen. Een onmiskenbare bestseller is de Flexform Groundpiece bank, welke het Flexform comfort symboliseert. Deze bank is hét perfecte voorbeeld van een fijne, ruime leefbank. Dankzij de diverse composities die verkrijgbaar zijn, kan de Groundpiece geheel naar wens en levensstijl opgesteld worden. Neem plaats in de lage, diepe en uitnodigende bank en u ervaart direct een ontspannen en ongedwongen manier van zitten. De grote kussens van ganzendons zorgen er bovendien voor dat u nooit meer anders wilt!

Flexform Soft Dream bank

De Flexform Soft Dream bank is een bank die uitnodigt tot dromen. De Soft Dream bank is niet alleen enorm comfortabel, maar tegelijkertijd flexibel en veelzijdig. De delicate, metalen poten zorgen daarnaast voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Het metalen onderstel is bekleed met koeienhuid en voorzien van grote, met ganzendons gevulde, kussens. De Flexform Soft Dream is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor deze veelzijdige bank zich in vrijwel elke omgeving thuis voelt.

Flexform banken bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Flexform. Dit betekent dat alle banken uit de collectie bij ons verkrijgbaar zijn. Wilt u graag een Flexform bank aanschaffen en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of wilt u graag professioneel interieuradvies? Maak dan gerust een afspraak met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe Flexform bank.