Flexform tafels

Flexform produceert al jarenlang de mooiste en meest duurzame meubels. Naast banken en fauteuils met optimaal zitcomfort, bestaat de collectie van Flexform ook uit tafels. Het assortiment Flexform tafels biedt niet alleen eettafels voor in huis, maar tevens tafels die geschikt zijn om aan diverse behoeften te voldoen voor openbare ruimtes en huiselijke sferen die niet zijn verboden met de eetkamer. Bekijk de volledige collectie hieronder.

10 items

10 items

Hoogwaardige tafels van Flexform

Tafels staan vaak symbool voor gezelligheid in de eetkamer of keuken. Het is dé plek waar men met familie of vrienden samenkomt om te eten, borrelen of bijpraten over de dag. Flexform biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige tafels, die volledig kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Naast eettafels heeft Flexform ook kleinere tafels, waaronder salontafels, in de collectie. Ook deze kleinere tafels vormen op hun eigen manier het middelpunt van gezelligheid.

Flexform Fly tafels

Wie graag een tafel met een sterk karakter wenst, kiest voor de Flexform Fly. Deze tafel beschikt over een blad in Carrara-marmer en een metalen frame. De vormgeving van deze tafel oogt zuiver en dankzij de verscheidenheid aan afmetingen en afwerkingen, complementeert deze tafel in ieder interieur. Zo is de Flexform Fly bijvoorbeeld tevens verkrijgbaar met een houten blad, waardoor een warme, sfeervolle en fijne plek gerealiseerd kan worden om samen met familie en vrienden bijeen te komen.

Flexform tafels bij MisterDesign

Bent u geïnteresseerd in de prachtige tafels van Flexform? MisterDesign is officieel dealer van het Italiaanse Flexform. Dit betekent dat wij u alle tafels uit de collectie kunnen leveren. Ook wanneer u een tafel op het oog heeft, maar deze niet in onze webshop staat, kunnen wij u deze alsnog leveren. Neem in dat geval contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Uw collectie design meubelen compleet maken? Neem ook eens een kijkje bij de Flexform banken en fauteuils!