flos categorie banner

Flos Lampen & Verlichting

1962 is het geboortejaar van FLOS. Een absolute specialist op het gebied van prachtige Italiaanse design verlichting. Opgericht door Sergio Giandini. Direct in het jaar van oprichting werden de eerste FLOS Lampen ontworpen die nu tot de absolute klassiekers van het bedrijf behoren: de Arco Vloerlamp en de Taccia Lamp. Deze bijzondere lampen behoren vandaag de dag nog altijd tot de collectie van FLOS. Verder is het assortiment ruim en is er voor ieder wat wils. Bekijk eens de categorieën: Hanglampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen en tafellampen

246 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

246 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

FLOS LAMP: Hoogwaardig design

FLOS Lampen & Verlichting staan bekend om het hoogwaardige technische aspect aan haar ontwerpen. Vrijwel elke lamp zit boordevol met vernuftige techniek en men schuwt ook niet om deze techniek te laten doorschemeren in het ontwerp. Deze combinatie heeft FLOS geen windeieren gelegd. Door de jaren heen heeft het verlichtingsmerk al talrijke designprijzen in ontvangst mogen nemen en waarschijnlijk zullen er nog vele gaan volgen.

FLOS Architectural

Niet alleen voor decoratieve designverlichting kunt bij FLOS terecht. Ook projectmatige verlichting kunt u namelijk aan het merk toevertrouwen. Met FLOS Architectural biedt het Italiaanse merk verlichting voor grote ruimtes als kantoren, musea en particuliere projecten. De collectie kenmerkt zich door functionaliteit met een verfijnd oog voor de bijzonder decoratieve waarde van functionele verlichting, zowel voor thuis als in de openbare ruimte. Door de uiteenlopende mogelijkheden kan met FLOS Architectural een volledig lichtplan gemaakt worden, dat perfect bij uw wensen aansluit.

FLOS Lampen

De collectie lampen is bijzonder divers, zowel wat betreft vormgeving, als functionaliteit. Zo is er wel een FLOS lamp voor iedere situatie te vinden, of het nu gaat om decoratieve verlichting of professionele verlichting. Een prachtig voorbeeld is de FLOS 265 Wandlamp, die niet alleen beeldschoon is, maar ook verrassend handig.

FLOS Hanglampen

De collectie FLOS Hanglampen bestaat uit iconische design lampen die decennia geleden door beroemde Italiaanse designers zijn ontwerpen, en uit moderne verlichting, ontworpen door getalenteerde designers. Een voorbeeld van zo’n klassieke lamp is de Flos Parentesi Hanglamp, ontworpen door Achille Castiglioni. Bekende FLOS Lampen uit de 21e eeuw zijn de FLOS Aim Hanglampen Erwan en Ronan Bouroullec en de FLOS Skygarden van de Nederlandse designer Marcel Wanders.

FLOS Tafellampen

FLOS heeft een uitgebreide collectie functionele en sfeervolle, decoratieve tafellamp. Iedere tafellamp is totaal anders maar wordt altijd gekenmerkt door een super verfijnde vormgeving en de hoge kwaliteit van zowel het materiaal als de verlichting zelf. Een van de populairste FLOS Lampen is misschien wel de FLOS IC Light , een elegante lamp met zeer decoratieve waarde. De tafellamp verspreidt namelijk een prachtig, diffuus sfeerlicht.

MisterDesign is officieel FLOS dealer

MisterDesign is officieel dealer van FLOS. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke lamp van FLOS maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze winkels in 's-Hertogenbosch. We kunnen namelijk de hele collectie leveren!  


Veelgestelde vragen

Waar kan je Flos Lampen online kopen?

FLOS lampen koopt u in Nederland eenvoudig bij MisterDesign. In ons assortiment vindt u alle design hanglampen, vloerlampen, tafellampen en plafondlampen van dit hoogwaardige Italiaanse verlichtingsmerk, dat vele klassiekers op het gebied van designverlichting in de collectie heeft.

Wat zijn de Flos verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is een van de officiële verkooppunten van FLOS design. De gehele collectie vindt u in ons assortiment. Wilt u een FLOS lamp van dichtbij bekijken? In de MisterDesign winkel in ’s-Hertogenbosch zijn verschillende lampen uit de collectie te bezichtigen. Onze winkel bevindt zich in een karakteristiek authentiek pand van maar liefst 2000m2, dat de ruimte biedt aan een brede collectie designmeubelen, -accessoires en verlichting van de beste designmerken.

Hoe is het merk Flos ontstaan?

Sergio Giandini opende in 1962 de deuren van het verlichtingsmerk FLOS. Sinds het moment van oprichting is het merk een absolute specialist op het gebied van Italiaanse designverlichting. FLOS design verlichting staan bekend om hun hoogwaardige technische aspect en het Italiaanse merk schuwt ook niet om deze vernuftige technieken te laten doorschemeren in haar ontwerpen. Door de jaren heen heeft FLOS al talrijke designprijzen in ontvangst mogen nemen en er zullen waarschijnlijk nog vele volgen.