Flos Verlichting

1962 is het geboortejaar van FLOS. Een absolute specialist op het gebied van prachtige Italiaanse design verlichting. Opgericht door Sergio Giandini. Direct in het jaar van oprichting werden de eerste FLOS Lampen ontworpen die nu tot de absolute klassiekers van het bedrijf behoren: de Arco Vloerlamp, de Toio Vloerlamp en de Taccia Lamp. Deze bijzondere FLOS lampen behoren vandaag de dag nog altijd tot de collectie van FLOS.

189 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

189 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


FLOS: Hoogwaardig design

FLOS Lampen staan bekend om het hoogwaardige technische aspect aan haar ontwerpen. Vrijwel elke lamp zit boordevol met vernuftige techniek en men schuwt ook niet om deze techniek te laten doorschemeren in het ontwerp. Deze combinatie heeft FLOS geen windeieren gelegd. Door de jaren heen heeft FLOS verlichting al talrijke designprijzen in ontvangst mogen nemen en waarschijnlijk zullen er nog vele gaan volgen.

MisterDesign is officieel FLOS dealer

MisterDesign is officieel dealer van FLOS. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel van FLOS maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk groot dat we het artikel van toch kunnen leveren.