Flos Verlichting

1962 is het geboortejaar van FLOS. Een absolute specialist op het gebied van prachtige Italiaanse design verlichting. Opgericht door Sergio Giandini. Direct in het jaar van oprichting werden de eerste FLOS Lampen ontworpen die nu tot de absolute klassiekers van het bedrijf behoren: de Arco Vloerlamp en de Taccia Lamp. Deze bijzondere FLOS lampen behoren vandaag de dag nog altijd tot de collectie van FLOS.

U ontvangt 10% korting op de gehele collectie van FLOS.

211 items

211 items


FLOS: Hoogwaardig design

FLOS Lampen staan bekend om het hoogwaardige technische aspect aan haar ontwerpen. Vrijwel elke lamp zit boordevol met vernuftige techniek en men schuwt ook niet om deze techniek te laten doorschemeren in het ontwerp. Deze combinatie heeft FLOS geen windeieren gelegd. Door de jaren heen heeft FLOS verlichting al talrijke designprijzen in ontvangst mogen nemen en waarschijnlijk zullen er nog vele gaan volgen.

FLOS Architectural

Niet alleen voor decoratieve designverlichting kunt bij FLOS terecht. Ook projectmatige verlichting kunt u namelijk aan FLOS toevertrouwen. Met FLOS Architectural biedt het Italiaanse merk verlichting voor grote ruimtes als kantoren, musea en particuliere projecten. De collectie kenmerkt zich door functionaliteit met een verfijnd oog voor de bijzonder decoratieve waarde van functionele verlichting, zowel voor thuis als in de openbare ruimte. Door de uiteenlopende mogelijkheden kan met FLOS Architectural een volledig lichtplan gemaakt worden, dat perfect bij uw wensen aansluit.

MisterDesign is officieel FLOS dealer

MisterDesign is officieel dealer van FLOS. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel van FLOS maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk groot dat we het artikel van toch kunnen leveren.