FLOS Architectural

Flos Architectural

FLOS ARCHITECTURAL

FLOS Architectural biedt verlichting voor grote ruimtes als kantoren, musea en particuliere projecten. De collectie kenmerkt zich door functionaliteit met een verfijnd oog voor de bijzonder decoratieve waarde van functionele verlichting, zowel voor thuis als in de openbare ruimte. De collectie bestaat uit railsystemen, spots en downlights die zijn voorzien van de nieuwste technologieën en duurzame materialen. Door de uiteenlopende mogelijkheden kan met FLOS Architectural een volledig lichtplan gemaakt worden, dat perfect bij uw wensen aansluit.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten verlichting uit de FLOS Architectural collectie.

DOWNLIGHTS

Downlight design van FLOS is ingebouwde verlichting en is verkrijgbaar in tal van
uitvoeringen. Perfect geschikt voor ruimtelijke, 
maar ook voor gerichte verlichting.

Bekijk hier

SYSTEMS

De Systems van FLOS bieden ultieme
flexibiliteit. De systemen kunnen worden voorzien van uiteenlopende lichtarmaturen welke u
gemakkelijk vervangt en verplaatst.

Bekijk hier

SPOTS

De Spots van FLOS zijn speels en functioneel.
In alle gevallen zijn de armaturen, die uit de
wand of het plafond steken, precies daar
te richten waar u wilt.


Bekijk hier
FLOS STUDIO

Wilt u de designverlichting van FLOS zelf bewonderen en in het echt ervaren? Dan kunt u terecht in onze showroom in ’s-Hertogenbosch, waar we een permanente FLOS Studio hebben ingericht. In de studio vindt u louter verlichting van het gerenommeerde Italiaanse verlichtingsmerk FLOS. Van nieuwe en iconische designs uit de decoratieve collectie, tot diverse armaturen van FLOS outdoor en uiteraard ook van FLOS Architectural.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Wanneer u meer wilt weten over FLOS, bent u aan het juiste adres bij onze FLOS specialist Paul. Paul is verantwoordelijk voor het merk FLOS op de winkelvloer en kan u alles vertellen over het merk en de decoratieve collectie en technische verlichting. Ook is het mogelijk samen met Paul te kijken naar een passend lichtplan voor uw woning. Maak hiervoor een afspraak en vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie opvragen of direct een afspraak maken met Paul of een van onze andere ervaren interieuradviseurs.