FLOS Hanglampen

Het toonaangevende verlichtingsbedrijf FLOS staat bekend om zijn innovatieve hanglampen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Van klassiek tot eigentijds, de uitgebreide hanglampencollectie belichaamt een breed scala aan stijlen die moeiteloos hun weg weten te vinden in diverse interieurs. Deze diversiteit heeft het Italiaanse verlichtingsmerk te danken aan samenwerkingen met gerenommeerde designers die ieder hun eigen herkenbare signatuur hebben. Zo combineert Marcel Wanders kunst met een vleugje functionaliteit met de welbekende Skygarden serie. De binnenzijde van de hanglamp bestaat uit weelderige rozen en de geïntegreerde diffuser verspreid een warme gloed. De gehele hanglampencollectie van FLOS wordt gekenmerkt door de unieke ontwerpen van bijzonder hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw prachtige FLOS Hanglamp.

50 items

Page
  1. 1
  2. 2

50 items

Page
  1. 1
  2. 2

Collectie Flos hanglampen

Flos hanglampen behoren zonder twijfel tot de top van Italiaanse designverlichting. Tot de bekende ontwerpen behoren onder andere de klassieke FLOS Parentesi hanglampen van Achille Castiglioni, de FLOS Aim hanglampen van Erwan en Ronan Bouroullec, de Skygarden hanglamp van de Nederlandse Marcel Wanders en de Smithfield hanglamp van Jasper Morrison. Deze design hanglampen zijn stuk voor stuk voortreffelijke toevoegingen voor het interieur.

FLOS Parentesi Hanglamp

De FLOS Parentesi Hanglamp is een welbekend ontwerp dat het nog altijd goed doet in het hedendaagse interieur, terwijl de lamp in de jaren ’70 al werd ontworpen. Dit iconische design is dan ook wereldwijd te bewonderen in verschillende designmusea. De hanglamp is niet alleen prachtig om te aanschouwen, maar is ook zeer flexibel in gebruik. De eenvoudige constructie maakt het verschuiven van de lichtbron namelijk heel gemakkelijk, zodat deze op iedere gewenste hoogte geplaatst kan worden.

FLOS Aim Hanglamp

Een andere iconische hanglamp binnen de collectie is de FLOS Aim Hanglamp, die straalt dankzij zijn eenvoud. Zijn simplistische uiterlijk is voorzien van een speelse touch dankzij de lange, zichtbare kabel. In combinatie met meerdere Aim Hanglampen wordt de eenvoudige hanglamp omgetoverd tot een échte blikvanger. De Aim hanglampenserie bestaat uit modellen met of zonder stekker en dimbare en niet-dimbare varianten.

FLOS Skygarden Hanglamp

De betoverende FLOS Skygarden Hanglamp toont aan de binnenzijde van de lampenkap een bijzonder motief welke de lamp voorziet van een klassieke uitstraling. Niet voor niets is deze hanglamp van Marcel Wanders één van de bestsellers van FLOS. De binnenzijde is gemaakt van gips waarin prachtige rozen zijn gecreëerd. In combinatie met de stalen buitenzijde is de Skygarden Hanglamp van hoogwaardige kwaliteit en blijft door de jaren heen zeer mooi.

FLOS hanglampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Hanglampen. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!