FLOS Hanglampen

De collectie FLOS Hanglampen is bijzonder divers. Dat komt mede doordat dit Italiaanse verlichtingsmerk samenwerkt met bekende designers die ieder hun eigen herkenbare signatuur hebben. De Nederlandse ontwerper Marcel Wanders ontwierp de Zeppelin Hanglamp voor FLOS en ook de K Tribe serie van Philippe Starck is opgenomen in de rijke collectie van dit gerenommeerde merk.

1 item

1 item


Flos hanglampen

Flos hanglampen behoren zonder twijfel tot de top van Italiaanse designverlichting. Tot de bekende ontwerpen behoren onder andere de klassieke FLOS Parentesi hanglamp van Achille Castiglioni, de FLOS Aim hanglamp van Erwan en Ronan Bouroullec, de FLOS Skygarden hanglamp van de Nederlandse Marcel Wanders en de FLOS Smithfield hanglamp van Jasper Morrison. Deze Design Hanglampen zijn stuk voor stuk voortreffelijke toevoegingen voor het interieur.

Flos Parentesi hanglamp

De minimalistische FLOS Parentesi hanglamp is een zeer bijzondere hanglamp. Deze doet het nog steeds goed in alledaagse contexten, terwijl de lamp al in de jaren ’70 werd ontworpen. Dit fantastische design is dan ook te bewonderen in design musea wereldwijd.

Flos hanglamp Aim

De FLOS Aim hanglamp is geïnspireerd op eenvoud. Juist door deze eenvoud zorgt de Aim hanglamp voor een speels en opvallend effect! De Aim hanglampenserie bestaat uit modellen met of zonder stekker, en dimbare en niet-dimbare varianten.

Flos hanglamp Skygarden

De betoverende FLOS Skygarden hanglamp toont aan de binnenzijde van de lampenkap een bijzonder motief, wat de lamp een prachtige klassieke uitstraling geeft. Niet voor niets is deze hanglamp van Marcel Wanders een van de bestsellers onder de FLOS hanglampen. Naast de Skygarden hanglamp heeft FLOS nog veel meer fantastische ontwerpen in de collectie die het een kijkje nemen waard zijn.

MisterDesign is officieel FLOS dealer

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Hanglampen. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!