FLOS Outdoor

Haal de huiselijke sfeer van binnen naar buiten met de veelzijdige FLOS Outdoor collectie. Sinds 2015 voegde de toonaangevende fabrikant van buitenverlichting, Ares, zich bij de FLOS familie. Met zijn technische expertise en FLOS’ inzicht in design, biedt FLOS een uiteenlopende outdoor collectie waarmee uw tuin in de spotlights wordt gezet. De outdoor lampen dienen als functioneel licht, maar transformeren tevens de buitenruimte in een sfeervolle omgeving. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en geavanceerde LED-technologieën maken de buitenlampen bestand tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor gaan de lampen langdurig mee en zijn ze bijzonder duurzaam. Verrijk de lege muur of accentueer wanddecoratie met een compacte wandlamp, verlicht de loungehoek met een vloerlamp of geniet van uitgebreide diners in de buitenlucht met een sfeervolle tafellamp.

35 items

35 items

FLOS Camouflage 240 Outdoor Wandlamp

De Camouflage 240 Outdoor Wandlamp van de Italiaanse designer Piero Lissoni is als een kameleon op de muur. Zoals de naam al verklapt, past de wandlamp zich aan op de omgeving waarin hij zich bevindt. Toch is het eenvoudige silhouet nét genoeg zichtbaar om de schoonheid ervan te aanschouwen. Echter, weet de FLOS Camouflage 240 Outdoor Wandlamp niet alleen in het donker te schitteren. Wanneer het licht aanstaat valt de armatuur weg en gaat alle aandacht naar de wand, maar zodra de lamp uitstaat weet de wandlamp te pronken met zijn aardse tinten en zijn natuurlijke structuur.

Outdoor verlichting van FLOS

De FLOS Outdoor collectie biedt een breed scala verlichtingsoplossingen. Het assortiment beschikt over diverse vloerlampen, wandlampen, hanglampen en tafellampen met allen een uniek karakter. Zo weet de My Way Outdoor Wandlamp overal zijn weg te vinden. Dit heeft hij te danken aan zijn minimalistische design, terwijl de Romeo C3 Outdoor Hanglamp met zijn gevlochten lampenkap een artistieke indruk weet achter te laten.

FLOS Outdoor bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Outdoor. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!