FLOS Plafondlampen

De collectie plafondlampen van het Italiaanse verlichtingsmerk FLOS bestaat uit diverse ontwerpen waarbij esthetiek, functionaliteit en verfijning samenkomen. Elk ontwerp getuigt van een bijzondere aandacht voor detail en vakmanschap, datgeen waar FLOS zo bekend om staat. De innovatieve plafondlampen zijn namelijk niet alleen ontworpen om licht te verspreiden, maar vormen ook een stijlvol element in huis. De verschillen in materiaal en de samenwerkingen tussen FLOS en toonaangevende ontwerpers hebben geleid tot plafondlampen met een eigen vormentaal. Zo is de Glo-Ball Plafondlamp een ontwerp van Jasper Morrison, wie bekend staat om de verfijning en eenvoud van zijn ontwerpen. Deze eigenschappen komen terug in de bolvormige plafondlamp die de ruimte voorziet van een warm, diffuus licht. Of het nu gaat om het verlichten van grote, open ruimtes of het toevoegen van sfeer in meer compacte omgevingen, de plafondlampencollectie van FLOS biedt een ongeëvenaarde mix van design en verlichting.

18 items

18 items


Uitgebreide collectie Plafondlampen

De FLOS Plafondlampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar dat ze allemaal van een traditionele plafondlamp verschillen is zeker. Van de schitterende rastercomposities in de Coordinates Plafondlampen tot de welbekende FLOS Glo-Ball Plafondlamp van Jasper Morrison, de FLOS plafondlampencollectie beschikt over een passend design in iedere woning.

Smithfield Plafondlamp van FLOS

Een ander ontwerp van de Engelse ontwerper Jasper Morrison is de Smithfield Plafondlamp. Deze minimalistische lamp is geheel gemaakt van kunststof en heeft een glossy afwerking die de lamp voorziet van een vleugje luxe. De geïntegreerde diffuser verspreidt een zacht licht en tovert elke ruimte om tot een sfeervolle omgeving. Dankzij de dimbare functie is de lichtsterkte geheel naar eigen wens aan te passen.

FLOS Zero Track Find Me Railsysteem

Met het Zero Track Find Me Railsysteem kunt u uw creativiteit geheel zijn gang laten gaan. Het railsysteem bestaat uit een geminimaliseerde rail waaraan dimbare armaturen zijn bevestigd. Zijn compacte afmetingen en de verborgen elektronicabehuizingen laten het systeem ogen als een inbouwarmatuur die in het plafond verwerkt lijkt te zijn. Met behulp van connectoren kunnen rails met elkaar verbonden worden om een groter verlichtingssysteem te creëren.

FLOS Plafondlampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Plafondlampen. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!