FLOS Spots

De collectie FLOS spots zijn geschikt om als inbouwspot in het interieur toe te passen. Vaak valt de keuze op een inbouwspot om een strakke en moderne uitstraling aan de ruimte te geven. De spots zijn hierbij perfect weggewerkt in het plafond. FLOS spots zijn niet alleen in de woonkamer, maar ook in de hal, entree, keuken of slaapkamer veelzijdig toepasbaar. Een draaibare spot zorgt voor accentverlichting op de plekken die extra uitgelicht mogen worden. Een schilderij of andere decoratie in het interieur komt zo extra goed tot zijn recht. Naast de inbouwspots biedt de collectie ook de keuze voor opbouwspots. Een strakke behuizing van aluminium, chroom of gekleurd metaal geeft een moderne uitstraling aan de spot. Liever een warmere uitstraling? Ga dan voor de spots met een houten behuizing. Extra handig is de afzonderlijke verstelbaarheid van elke spot in een armatuur met meerdere lichtpunten.

8 items

8 items


FLOS Zero Track spots

De FLOS Zero Track spots passen binnen een moderne en minimalistische woonstijl. De spots zijn een module voor het Zero Track systeem, waarmee interessante combinaties gemaakt kunnen worden. Met deze spots creëert u eenvoudig functionele lichtpunten op vrijwel elke plek in het interieur. Voor extra gebruiksgemak en sfeer kunnen de FLOS Zero Track spots tevens dimbaar worden toegepast.

FLOS Compass Box Spots

De FLOS Compass Box Spots serie biedt een veelzijdige selectie opbouwspots voor iedere interieurstijl. Het strakke design van de aluminium behuizing past binnen een modern interieur, terwijl de spot met houten behuizing een meer warmere uitstraling heeft. Naast enkele spots zijn er ook opbouwspots met meerdere lichtpunten in het armatuur. Stel elke spot individueel in qua lichtrichting en creëer een unieke sfeer in elke ruimte. Via een wanddimmer kan het licht naar wens worden afgesteld voor extra gebruiksgemak.

FLOS spots bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Flos. Het gehele assortiment van dit Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Wilt u graag meer informatie over de FLOS spots of wenst u graag advies van een van onze interieurspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels.