FLOS Wandlampen

Het aanbod aan FLOS Wandlampen is even uitgebreid als herkenbaar. In de ontwerpen wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken om een mooie spreiding van het licht te garanderen. Een echte eye-catcher uit de collectie is de succesvolle 265 Wandlamp van Paolo Rizzatto maar ook de meer minimalistische Button Wandlamp van Piero Lissoni maakt onderdeel uit van de collectie.

46 items

Page
  1. 1
  2. 2

46 items

Page
  1. 1
  2. 2

Flos Wandlampen

Laat u verrassen door onze uitgebreide collectie FLOS wandlampen. De design wandlampen Design Wandlampen van het Italiaanse merk zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in een breed kleurenpalet. Kies voor een zwarte FLOS wandlamp zoals de FLOS 265 lamp voor een moderne en tijdloze uitstraling.

Flos 265 Wandlamp

De vorm en de kleuren van de FLOS 265 wandlamp zijn bewust eenvoudig gehouden, waardoor de lamp over een tijdloze uitstraling beschikt. De flexibele lamp bestaat uit een stalen arm, een tegengewicht van gietijzer en een stalen wandbevestiging. Door zijn constructie kan dit iconische ontwerp in verschillende richtingen worden geplaatst en kunt u het licht laten schijnen daar waar u het nodig heeft.

MisterDesign is officieel FLOS dealer

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Wandlampen. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!