FLOS Wandlampen

Met een diversiteit aan ontwerpen biedt de FLOS wandlampencollectie een prachtige verlichtingsoplossing die functionaliteit, esthetiek en innovatie op harmonieuze wijze samenbrengt. Elke FLOS Wandlamp is met oog voor detail ontworpen om een ruimte doelgericht te verlichten en sfeer te creëren. Dankzij de samenwerking met gerenommeerde designers en het gebruik van de meest moderne technologieën zijn de wandlampen niet alleen blikvangers, maar ook buitengewoon functioneel. Bovendien zijn de wandlampen gemaakt van zorgvuldig gekozen en kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor de lampen jarenlang gebruiksplezier garanderen. Ontwerpen als de IC Lights Wandlamp van Michael Anastassiades en de succesvolle 265 Wandlamp van Paolo Rizzatto benadrukken de veelzijdigheid van de FLOS wandlampencollectie.

40 items

Page
  1. 1
  2. 2

40 items

Page
  1. 1
  2. 2

FLOS Wandlampen

Laat u verrassen door onze uitgebreide collectie FLOS Wandlampen. De design wandlampen van het Italiaanse merk zijn verkrijgbaar in uiteenlopende modellen met een eigen karakter. Zo heeft de K Tribe Wandlamp het klassieke silhouet van een traditionele lamp, terwijl de 265 Wandlamp bijzonder modern oogt. De uitgebreide wandlampencollectie van FLOS bestaat uit een breed kleurenpalet waardoor er voor iedere interieurstijl een passend design te vinden is.

FLOS Bellhop Wandlampen

De iconische FLOS Bellhop lamp is ook uitgevoerd als wandlamp. De kleine, rond vormgegeven wandlampen vormen een decoratief element in het interieur. De behuizing van de Bellhop Wandlamp is vervaardigd uit gekleurd polycarbonaat en is voorzien van een speciale diffuser die voor een gelijkmatige spreiding van het licht zorgt. Doordat de wandlamp in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar is, wordt een speels effect gecreëerd wanneer meerdere kleuren met elkaar gecombineerd worden. De FLOS Bellhop Wandlamp is tevens verkrijgbaar in een outdoor versie.

FLOS 265 Wandlamp

De vorm van de iconische 265 Wandlamp is bewust eenvoudig gehouden waardoor de ranke wandlamp over een tijdloze uitstraling beschikt. De wandlamp bestaat uit een stalen arm, een tegengewicht van gietijzer en een stalen wandbevestiging. Deze constructie maakt de lamp zeer flexibel en kan het in verschillende richtingen en naar eigen wens geplaatst worden. Plaats de FLOS 265 Wandlamp boven de bank zodat u kunt genieten van een goed boek of gebruik hem als functioneel licht boven uw bureau.

FLOS Wandlampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Wandlampen. Alle wandlampen uit het assortiment van dit bekende Italiaanse merk zijn via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke lamp maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren! Wenst u graag advies over FLOS wandlampen voor uw interieur? Maak dan gerust een interieuradvies afspraak met één van onze adviseurs.