Foscarini

Het Italiaanse merk Foscarini werd in 1981 opgericht op Murano, een eilandengroep ten noordoosten van het historische centrum van Venetië. Het in design verlichting gespecialiseerde Foscarini ontwerpt lampen die allesbehalve alledaags zijn. De collectie bevat bijzondere items, gemaakt van verschillende materialen zoals glas, polyethyleen en kevlar. Designer Rodolfo Dordoni ontwierp voor Foscarini de eerste collectie die een groot succes werd: Lumiere. Ook andere bekende designers waaronder Patricia Urquiola en Marc Sadler hebben voor Foscarini succesvolle collecties en lampen ontworpen, zoals de Caboche lampen, Twiggy serie en Gregg lampen. Bekijk de complete Foscarini collectie bij MisterDesign.

173 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

173 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collectie Foscarini lampen

Foscarini werkt samen met vele bekende ontwerpers. Maar liefst meer dan 30 ontwerpers hebben bijgedragen aan de prachtige collectie lampen. Elke lamp die wordt ontworpen is uniek en vertelt een eigen verhaal. De ruime collectie design verlichting van Foscarini bestaat inmiddels uit design hanglampen, vloerlampen, lampen voor aan het plafond of de muur en kleine tafellampen. Deze bijzondere lampen zijn een sfeervolle toevoeging aan elk interieur en verkrijgbaar in vele mooie formaten, materialen en kleuren.

Foscarini hanglampen collectie

Foscarini heeft een prachtig aanbod aan hanglampen in de collectie. Van moderne hanglampen met een organische vorm tot futuristische lampen en lampen met een retro look, voor elke interieurstijl heeft het merk wel een passende lamp in de collectie. Enkele populaire modellen zijn de Spokes lamp, de Caboche hanglamp en de Aplomb. Bekijk alle modellen in onze uitgebreide collectie Foscarini hanglampen.

Tafellampen van Foscarini

Naast hang-, vloer-, plafond- en wandlampen bevat de collectie van Foscarini ook prachtige tafellampen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de populaire Birdie tafellamp of de Binic tafellamp. Beide lampen zijn voorzien van een strak en herkenbaar uiterlijk en voegen een mooi accent toe aan het interieur. Creëer een fijn sfeerlicht met de tafellampen van Foscarini!

Foscarini lampen op afstand bedienen

MyLight is het intelligente licht dat de technologie van vandaag combineert met het unieke ontwerp van Foscarini. Met MyLight kunnen Foscarini lampen geregeld en gepersonaliseerd worden, zodat het aan de persoonlijke behoeften voldoet. Dankzij een app die via bluetooth wordt geactiveerd en gebruikt, is het mogelijk om de MyLight-lampen in de omgeving te detecteren en hun lichteffecten te regelen. En dat allemaal met uw telefoon of tablet op afstand!

Foscarini lampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Foscarini. Het gehele assortiment van dit Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Wenst u graag meer informatie of advies over de collectie van Foscarini? Dan bent u van harte welkom in onze winkels, waar onze interieurspecialisten zeven dagen per week voor u klaarstaan. Wenst u geholpen te worden bij een compleet lichtplan voor uw woning? Ook hier kunnen zij u bij helpen. Maak hiervoor gerust een afspraak via onze website.


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Foscarini? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Wat zijn de Foscarini verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is een officieel verkooppunt van Foscarini. Alle lampen van het Italiaanse verlichtingsmerk kunt u bij ons bestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Foscarini lampen? Dan kunt u ook terecht in onze winkels. Hier kunt u tevens verschillende lampen uit de collectie bezichtigen. Onze winkels bevinden zich op loopafstand van elkaar in ’s-Hertogenbosch.

Welke Foscarini App moet ik downloaden?

Heeft u een MyLight lamp van Foscarini gekocht en wilt u deze op afstand kunnen bedienen? Dan dient u de Casambi app te downloaden. MyLight van Foscarini is een speciale module waarmee u via Bluetooth en behulp van de app uw lamp kunt bedienen vanaf uw telefoon of tablet. Via de app kunt u persoonlijke toepassingen instellen voor de lamp(en), zodat u binnen een handomdraai elke gewenste sfeer kunt creëren.

Waar is de Foscarini Outdoor collectie te koop?

Omdat MisterDesign officieel dealer is van Foscarini, kunnen wij alle lampen uit de collectie leveren. Ook alle Foscarini outdoor lampen vindt u online bij MisterDesign. De Outdoor lampen zijn verleidelijk als ze branden en verrassend wanneer ze uitgeschakeld zijn. Van Twiggy Grid tot Aplomb, Havana en Gregg, ontdek hoe Foscarini’s iconen karakter toevoegen aan uw buitenomgeving.