Foscarini Design Lampen

Het Italiaanse merk Foscarini werd in 1981 op Murano opgericht door Carlo Urbinati en Alessandro Vecchiato. Murano is een eilandengroep ten noordoosten van het historische centrum van Venetië en is beroemd om zijn glaskunst. Het in design verlichting gespecialiseerde Foscarini groeide snel en verhuisde in 1994 naar het Venetiaans vasteland. Glas was niet langer meer de focus, men schakelde over op design lampen van kevlar of polyethyleen.

175 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

175 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foscarini lamp

De design verlichting van Foscarini bestaat uit design hanglampen, vloerlampen, lampen voor aan het plafond of de muur en kleine tafellampen. De bijzondere lampen zijn een sfeervolle toevoeging aan het interieur en verkrijgbaar in vele mooie uitvoeringen. Ontdek de design verlichting van Foscarini bij MisterDesign!

Foscarini hanglampen

Foscarini heeft een prachtig aanbod aan hanglampen in de collectie. Enkele populaire modellen zijn de Spokes lamp, deCaboche lamp en de Foscarini Aplomb. Bekijk alle modellen in onze uitgebreide collectie Foscarini hanglampen.

Foscarini tafellampen

De collectie van Foscarini telt ook prachtige tafellampen zoals de Birdie tafellamp en de Binic tafellamp. Beide zijn voorzien van een strak en herkenbaar uiterlijk en voegen een mooi accent toe aan het interieur. Creëer een fijn sfeerlicht met de tafellampen van Foscarini.

MisterDesign is officieel Foscarini Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Foscarini Lampen. Het gehele assortiment van dit Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke lamp maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Foscarini Lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!