Functionals

De liefde voor design meubels en vakmanschap werd de gebroeders Van Esch, oprichters van Functionals, met de paplepel ingegoten door vader en meubelmaker Henk van Esch. Met de passie om een meer consument-gericht meubelmerk op te zetten, begonnen zij maart 2009 het merk Functionals. De Bonsai 5 kandelaar was het allereerste product op de markt, waarna zij vele successen behaalden met de groeiende collectie tafels, stoelen, verlichting en accessoires. Een van de bekendste ontwerpen is wel de Lloyd Serie, door Christoph Seyferth speciaal ontworpen voor het Lloyd hotel in Amsterdam. Deze serie is onzettend populair door zijn mooie kleuren en materiaal wat ook voor buiten geschikt is.

19 items

19 items

Functionals Lloyd

De Functionals Lloyd serie is één van de meest bekende series binnen de collectie van Functionals. Deze serie bestaat uit praktische tafels en banken met een bijzondere vormgeving. In eerste instantie zijn de items uit deze serie ontworpen voor het Lloyd Hotel, maar door groot succes zijn ze later tevens uitgebracht op de particuliere markt. Enkele Functionals Lloyd tafels en banken zijn tevens geschikt voor outdoor.

Collectie Functionals

Naast de Lloyd serie heeft Functionals nog andere populaire series. De Functionals Miller serie, ontworpen door de Nederlandse designer Serener, bestaat uit loungestoelen met lederen zitting en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Verlichting vindt u in de Functionals Swivel serie. De lampen binnen deze serie zijn ontworpen door Dick van Hoff en zijn naast functioneel ook nog eens prachtig om te zien!

Functionals bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Functionals. Bent u op zoek naar een specifiek product van dit merk, maar ziet u deze niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk de gehele Functionals collectie leveren.

Wenst u advies of meer informatie over het aanbod van Functionals? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkels. Hier staan onze adviseurs graag voor u klaar!